2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov nepoložily dva rychlé góly


Branky


0

Sokol Neplachov přivítal na bukovském pažitu poslední tým tabulky
Nové Hrady a chtěl potvrdit tři body z Temelína. Začátek utkání
poznamenala nepříjemnost, když se hostům zranil V. Jelínek, který
si otočil koleno a byl převezen do nemocnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A byli to právě hosté, kteří potrestali následnou nesoustředěnost Neplachova vedoucím gólem již ve 3. min. Když se z levé strany dostal balón na kopačku Němce, který neváhal a z hranice vápna prudkou ranou otevřel skóre. Další nedůraz a zmatek vyústil v druhý gól hostů, když se ve 14. min. z podobné akce a vzdálenosti trefil k tyči nedůrazně bráněný J. Brousek a Nové Hrady vedli po dvou střelách na bránu o dva góly.

 

Neplachovští se pak konečně probrali začali hrát lépe s balónem. Do gólové šance se dostal M. Dušák, který postupoval sám na Koprnu v brance hostů, střela kapitánovi domácích ale nesedla. Zaslouženého snížení na rozdíl jednoho gólu se Neplachov dočkal ve 23. min. tečovanou střelou Štěchy. Zbytek první půle se domácí pokoušeli o vyrovnání, ale některé situace řešili zbytečně složitě a naráželi na obraný blok hostů, kteří hráli jednoduše a snažili se těžit z brejků po dlouhých nákopech Hrbáčka. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:2 pro Nové Hrady.

 

Druhá půle začala větší aktivitou Neplachova, který prostřídal a chtěl zvrátit nepříznivý vývoj utkání. Domácí více drželi balón a hráli především po pravé straně, kde neúnavný Nekola posílal nebezpečné centry do pokutového území hostů. Nové Hrady ale důrazně bránili jednogólové vedení a čekali na brejkovou možnost. Neplachov postupem času zamknul soupeřena jeho polovině a snažil si připravit střelecké příležitosti, ale hosté dobře zhušťovali prostor před brankou a blokovali střely. I když jedna umístěná střela prošla, Štěcha ale mířil pouze do tyče. A v další šanci po přízemním centru M. Dušáka hasila závar obrana hostů na poslední chvíli před nabíhajícím Sobotou. V 65. min. přišla šance hostů, když po rychlém kontru mohl Šedivý přidat třetí gól. Sám před gólmanem domácích však bránu přestřelil.

 

Na druhé straně v 75. min. zahrávali domácí přímý volný kop a Štěchovu parádní střelu vytáhl Koprna na břevno a po následném závaru před brankou se k zakončení dostal Blažek, který ale také z blízka přestřelil. V 79. min. se domácí konečně dočkali vyrovnání, když z pravé strany propálil vše co mu stálo v cestě M. Dušák. Domácí se ještě nadechovali k náporu, ale třetí gól již nepřidali.

 

Hráči utkání: Štěcha, Nekola, M. Dušák - Koprna, Brousek, Němec

 

Autor: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "V podstatě jsme si zápas pokazili sami v první půli, kdy jsme si laxní a nedůraznou hrou nechali dát dva góly. První půle byla z naší strany taková mrtvá, bez pohybu, bez důrazu. Ve druhé jsme byli daleko aktivnější, ale stačilo to bohužel jen na vyrovnání."




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Dušák [-] , L. Sobota [-] , M. Nekola [-] , D. Štěcha [-] , P. Šafář [-] , J. Švec [-] , P. Dušák [-] , V. Šíma [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

TJ Nové Hrady
D. Koprna [-] - R. Brousek [-] , J. Brousek [-] , M. Zajac [-] , L. Tuscher [-] , M. Němec [-] , V. Jelínek [-] , K. Šedivý [-] , Z. Hrbáček [-] , F. Janda [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 52. K. Šedivý , 58. J. Jelínek , 67. M. Zajac , 81. R. Brousek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - PRINZ Štěpán, HRDLIČKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.