1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec vydřel výhru s Olešníkem


Branky


0
Premiérová trefa Novotného v novém dresu přinesla výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

    Duel Srubce s Olešníkem mohl za určité konstelace dostat hosty o skóre právě před Srubec na šesté místo tabulky. Dalo by se tedy říci, že se hrálo o šest bodů. Souboj ze středu tabulky byl poměrně vyrovnaný. V první půli měli asi trochu navrch hosté z Olešníku. Ovšem gólově to nedokázali vyjádřit.  Ani domácí nedokázali pohnout ukazatelem skóre a tak se do kabin obě mužstva odebraly za bezbrankového stavu 0:0. Jediné co si mohl hlavní rozhodčí Hučík do notýsku zapsat byla žlutá karta pro Pojera. To jistě 50 přihlížejících diváků upoutalo, protože žlutý kartónek v rukou tohoto arbitra je věc málo vídaná.

Rozhodnutí v závěru

   Ve druhé půli se domácí Srubec přeci jen o něco zvedl, i když to bylo stále otevřené. S postupem času se mohlo zdát, že kdo dá góla vyhraje. A to se přesně stalo v 80. minutě. Domácí vyhráli souboj u lajny a vyslali centr do vápna kde dobře stínil Hekrdla. Balon propadl až k Novotnému, který zaznamenal první gól v novém působišti a hned vítězný, 1:0. O malou chvíli později byla ještě udělená žlutá Šálkovi, ale nic víc už se nestalo a domácí mohli slavit. Svému sokovi z Olešníka odskočili na šest bodů a v příštím kole se budou pokoušet své bodové konto rozšířit na půdě posledních Hradů. Olešník na svém hřišti přivítá Dobrou Vodu.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér domácí): S Olešníkem to byl jeden z nejtěžších zápasů vůbec a body byly doslova vyválčené. První půle byla relativně vyrovnaná, i když malinko více ze hry měl asi soupeř. Za druhou půli jsme si asi vítězství zasloužili, ale jak jsem již řekl bylo to ohromně těžké utkání. Pochválil bych naší zimní posilu Novotného za premiérový gól a dobrou hru. Dalšími kdo si zaslouží vyzdvihnout jsou Kalina s Vondrouškem.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - R. Janoušek [-] , J. Leština [-] , J. Petr [-] , P. Kalina [-] , J. Hekrdla [-] , F. Hekrdla [-] , D. Vondroušek [-] , F. Šálek [-] , R. Hálek [-] , J. Jindra [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - Z. Vařák [-] , T. Volf [-] , M. Pojer [-] , P. Mach [-] - J. Knotek [-] , Z. Hrdina [-] , M. Gutwirth [-] , D. Szep [-] - F. Mrkvička [-] , A. Kotlár [-] -

ŽK: 85. F. Šálek - 23. M. Pojer .
Hráči zápasu: P. Kalina , R. Janoušek , D. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - ČEČKA Milan (N), SLEPIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.