T. Kořínek 66.
M. Bašta 77. (p.)
J. Kunágl 86. (p.)
3:1
(0:1)
32. L. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyráku se proti Stropnice nedaří, tentokrát padl 1:3


Branky


66. T. Kořínek , 77. M. Bašta (p.) , 86. J. Kunágl (p.) - 32. L. Zeman
0

Už na podzim Hornostropničtí proti budějovickému soupeři uspěli - na jeho hřišti vyhráli v deseti lidech 1:0! Tentokrát v nezvyklém dopoledním čase chtěli úspěch zopakovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zeman poslal Čtyrák do vedení

Po dlouhé době se domácím představil Pašek (který hrál poprvé minulý tejden), který si z vykopaného postupu do 1. B. užil sotva 15 minut v Břilicích, pak si zranil koleno a přes rok na hřišti chyběl. Podruhé za sebou nebyl mezi třema tyčema Josefík a nahradil ho Valíček, který běžně nastupuje v poli. Za zmínku stojí, že zraněný Tříska, který ještě na jaře kopal za Stropnici, mával na lajně za Čtyrák, kam zpátky přestoupil.

 

První půle nebyla nic moc, hosti hráli po nepříjemném větru a byli více na míči. Ve 14. min. Kořínkův přízemní centr o kousek minul Stanku. V 19. min. po centru zleva Valíček vyrážel nohou a Bušta se štěstím odvrátil. Ve 25. minutě Zeman pálil z vápna nad. Chvíli na to nebezpečný roh Fatury odvracel před dotírajícími útočníky hlavou znovu bezchybný stoper Bašta. Pak přišel gólový moment. Čtyrák rychle nakrátko rozehrál standardku, následný centr přes Stanku zamířil na zadní tyč, tam celkem sám a v klidu Zeman trknul míč hlavou, 0:1. Ve 41. min. po průnikové přihrávce středem se do šance dostával Čepička, ale Stanka hasil zavčas odkopem. 

Domácí obrat

Ve druhé půli Stropnice přeskupila řady a hrála po větru a byla i nebezpečnější. Ve 47. minutě Holej se snažil prostrčit vápnem na Kořínka, hosté včas odvrátili na roh. V 66. min. Svitákův nákop propadl mezi stopery Čtyráku, Kořínek šel sám a v klidu z úrovně penalty trefil k tyči, 1:1.

 

Hosté mohli záhy odpovědět, v 70. minutě z vápna mířil jejich volej hodně nad. Pak Holej levačkou za vápnem jen slabě do gólmana. Fatura se po autu ve středu hřiště prodral až ke střele, ale "Valda" byl připraven. V 76. min. přišla další minela hostů, tentokrát z dílny kapitána Svobody, který promáchl příhru po křídle na Kořínka, ten šel sám, měl spíše nahrát, ale střelou do boční sítě neuspěl. Holej následně dobrou střelou protáhl Voneše, pokračovalo se, Holej dobíhal centr zleva, byl stažený před prázdnou bránou a bylo z toho penalta! Bašta s přehledem uklidil, 2:1.

 

Stropnici narostla křídla a mohla navýšit. Po rohu hlavičkoval Haňur, hostující obránce odkopával na čáře. Při jedovaté a tečované střele zpoza vápna Zemana se vytáhl ale i Valíček, byl z toho roh. Z něj Bušta odkopával tak, že domácím zatrnulo a Valíček musel znovu skvěle vyrazit na roh. V 85. minutě Holej prostrčil z půlky středem míč Kunáglovi, ten už de facto došel ke gólmanovi, udělal mu kličku, byl podražen - další desítka. Sám postižený napálil pecku do levý šibenice, 3:1. V závěru ještě volej kapitána Holeje orazítkoval břevno Vonešovy branky.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
R. Valíček [-] - M. Bašta [-] , T. Pašek [-] , J. Haňur [-] , V. Bušta [-] - J. Kunágl [-] , D. Szypula [-] , J. Stanka [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] , D. Lenz [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - D. Čermák [-] , J. Viktor [-] , J. Raušer [-] , L. Zeman [-] , M. Fatura [-] , A. Čepička [-] , O. Píša [-] , M. Sedlic [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - ŠROM Pavel (N), TŘÍSKA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.