J. Jurka 88. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec si odváží výhru z Třebelovic


Branky


0

Domácí Třebelovice nastoupily ke svému poslednímu utkání v 1.B třídě, jejich sestup byl již zpečetěn. Moravec měl již jisté třetí místo tabulky. Domácí v utkání nebyli rozhodně o moc horším celkem, ale na body se jim dosáhnout nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali dvoubrankového vedení

Před hrstkou diváků se oba týmy relativně v poklidu rozloučily s letošní sezónou. Domácí nastoupili ve značně nekompletní sestavě, v hostujícím dresu dostali příležitost hráči z lavičky. Domácí se v úvodu utkání dostali do několik nadějných pozic, ale žádně větší ohrožení z toho pro branku Pokorného nebylo. V 7. minutě se dostali do vedení hosté, když Pavel Červinka využil zaváhání domácího brankáře Nesiby, který včas nevyběhl - 0:1. Chvíli poté se hostující Červinka dožadoval pokutového kopu za sražení domácím obráncem, ale píšťalka rozhodčího Kůrky zůstala němá. Do dvoubrankového vedení poslal hosty po individuální akci v 26. minutě Otto Urbánek. Do konce první půle se již nic zajímavého nestalo a po vyrovnaném průběhu hry odcházeli hosté do šaten s dvoubrankovým náskokem.

Domácí v závěru snížili z pokutového kopu

Hosté poslali do druhé půle dva čerstvé útočníky a prvních pět minut měli velmi aktivních, poté však tempo hry upadlo. Hosté se opět dožadovali pokutového kopu po sražení Martina Černého. Penalta se pískala až po faulu ve druhém vápně. Domácí Milan Novotný ovšem slabou neumístěnou střelou nechal vyniknout Zdeňka Pokorného v brance hostů. Definitivní rozuzlení zápasu přinesla 86. minuta, kdy po průniku po pravé straně předložil Juračka míč před prázdnou branku Petru Kudiovskému - 0:3. Domácí se dočkali čestného úspěchu v samotném závěru utkání, když se prosadil z druhé penalty v zápase Jan Jurka. Jeho branka zakončila pro třebelovické roční působení v krajských soutěžích, po kterém se vracejí zpět do okresního přeboru.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Kapko [-] , D. Janíček [-] (80. K. Skoumal [-] ) , S. Michal [-] , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , J. Šimka [-] , V. Kotačka [-] , M. Coufal [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] (75. P. Kudiovský [-] ) , P. Válek [-] , M. Černý [-] , J. Kachlík [-] , O. Urbánek [-] , P. Červinka [-] (46. F. Kovář [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , M. Hanák [-] (46. F. Kudiovský [-] ) , P. Černý [-]

ŽK: 37. J. Krula , 56. M. Coufal , 75. S. Michal - 34. P. Červinka , 42. P. Černý , 52. L. Slavíček , 79. T. Smolík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - MASOPUST Václav, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.