Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovanský Koníř skolil Radešínskou Svratku


Branky


0

Díky hattricku matadora Iva Koníře porazily Dukovany Radešínskou Svratku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ivo Koníř zařídil domácím vedení

V Dukovanech se odehrál kvalitní zápas. Jako první se do vedení dostali domácí, když Koníř potrestal zbytečnou ztrátu míče hostujícího týmu na polovině hřiště - 1:0. Hosté z Radešínské Svratky však zápas nevzdali a byli domácím víc než vyrovnaným soupeřem. Ve 29. minutě našel Mužátko v pokutovém území Pekárka a ten si s nabídnutou šancí poradil - 1:1. O 6 minut později vedli znovu Dukovany, když se v samostatném úniku prosadil znovu Ivo Koníř - 2:1.

Ivo Koníř v závěru rozhodl

V úvodu druhé půle mohl zvýšit Koníř, ale tentokrát branku nedal. To na druhé straně Pekárek přihrávkou pod sebe vybídl ke střele Mužátka a ten se z hranice velkého vápna nemýlil - 2:2. Poté mohl hosty poslat do vedení Plhal, ale ani jeden ze svých dvou úniků neproměnil. V 87. minutě udržel míč Kunc, špičkou kopačky ho prostrčil na Koníře, ten se nemýlil a dokonal tak svůj hattrick - 3:2. Hosté si přece jenom mohli odvézt bod, ale Plhal v poslední minutě po rohovém kopu netrefil odkrytou branku domácích.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: Odehráli jsme výborné utkání. Bohužel nás srazili dvě chyby v prvním poločase a to, že jsme neproměnili šance v půli druhé. Utkání rozhodl Koníř, který nám ukázal, jak se chovat v koncovce.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] (8. M. Křišťál [-] ) - L. Pelán [-] (78. M. Křišťál [-] ) , M. Fojtášek [-] , J. Fojtášek [-] , J. Kunc [-] - M. Jašek [-] , P. Sedláček [-] , Š. Hron [-] , I. Koníř [-] - J. Černý [-] , P. Pislcajt [-] (55. O. Horák [-] ) -

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - J. Chrást [-] , A. Jinek [-] , J. Dvořák [-] (46. I. Plhal [-] ) , R. Smejkal [-] , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , M. Šacl [-] , M. Pekárek [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-]

ŽK: 61. Š. Hron , 85. P. Sedláček - 45. R. Smejkal , 55. M. Mužátko , 59. J. Janů , 67. A. Jinek , 85. M. Drdla .
Hráči zápasu: I. Koníř , Š. Hron - M. Pekárek , M. Mužátko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - POJEZNÝ Karel, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.