Rapotice v závěru porazily Moravec


Branky


16. M. Sobotka , 32. M. Laš (p.) , 84. M. Laš , 86. P. Císař , 90. R. Strašák - 6. P. Juračka , 23. P. Červinka , 28. L. Broža , 54. P. Juračka
0

Hostující Moravec držel v Rapoticích dvoubrankové vedení až do 84. minuty. Hosté, hrající po vyloučení brankáře o deseti, podlehli náporu domácích, třikrát inkasovali a odjeli bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odcházeli do kabin spokojenější

Hosté vstoupili do utkání velice aktivně a hned v 6. minutě utkání je podařenou hlavičkou poslal do vedení Petr Juračka. V průběhu první půlhodiny domácí svou nepřesnou rozehrávkou poslali hostující hráče čtyřikrát do samostatného úniku, přesto se jim ásluhou Michala Sobotky podařilo v 16. minutě srovnat. Sobotka využil centru z levé strany a překonal hostujícícho Fialu. Poté domácí Švarc namazal Červinkovi, který samostatný nájezd zakončil střelou těsně vedle. Stejný hráč se již po další přihrávce od domácích nemýli a poslal hosty do vedení - 1:2. Obrovskou příležitost na navýšení skóre prováhal Juračka. V samostaném úniku, udělal kličku brankáři a mířil na prázdnou branku domácích, nechal se však doběhnout obráncem Dvořáčkem, který tak napravil svoji předchozí hrubku. Hosté se ujali dvoubrankového vedení v 28. minutě, kdy na půlící čáře obral váhajícího obránce o míč Petr Juračka, po dlouhém sprintu našel přesně na zadní tyči Lukáše Brožu, který neměl problém trefit odkrytou branku - 1:3. Domácím se podařilo snížit v 32. minutě, kdy domácí Petr Matoušek upadl po souboji s Kachlíkem a následnou penaltu bezpečně proměnil Milan Laš - 2:3. Poté svůj další samostatný únik po nepovedené malé domů zahodil hostující Pavel Červinka. Do konce první půle se již skóre neměnilo a i přes množství zahozených šancí odcházeli do kabin hosté s jednobrankovým náskokem.

Domácí v závěru vybojovali tři body

V prvních deseti minutách druhé půle se hrál vyrovnaný fotbal bez větších příležitostí. V 54. minutě se po individuální akci prosadil Petr Juračka a navýšil na 2:4. Tempo hry poté upadlo a zdálo se, že triumf hostí již nemůže nic pokazit. Přišla ovšem 66. minuta, hostující brankář Fiala zachytil míč do rukavic, byl atakován Petrem Matouškem, ale neudržel nervy na uzdě a po protihráči se ohnal pěstí. Domácí Petr Matoušek obdržel žlutou a hostující brankář Lukáš Fiala za oplácení správně červenou kartu. Do branky hostí se postavil z pole Lukáš Broža a čtvrthodiny neměl moc práce. V 84. minutě se na velkém vápně uvolnil domácí kapitán Milan Laš a poslal míč nechytatelně o levou tyč do brány - 3:4. Za dvě minuty na to bylo již vyrovnáno. Střídající Petr Císař zamířil ze šestnáctky přesně po zemi k pravé tyči - 4:4. Definitivní rozuzlení zápasu přišlo v samotném závěru. V nastavované čtvrté minutě domácí kopali poslední roh, hlavičku hráče  malého vápna dokázal ještě Broža vyrazit, ale odražený míč napálil o tyčku další střídající hráč domácích Radim Strašák.

Díky využité přesilovce tak domácí uhájili svoji jarní neporazitelnost, naopak hosté na výhru čekají již šest zápasů.



Počet diváků: 102. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - JONÁŠ Petr, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.