2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec ztratil dvoubrankové vedení v zápase se Štěpánovem


Branky


0

Třetí Moravec vedl v domácím utkání po poločase o dvě branky. V druhé půli se se hostům podařilo vyrovnat a oba soupeři si body rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v závěru první půle dvakrát udeřili

Hned v 1. minutě utkání poslal domácí Petr Černý nepřesnou malou domů a brankář Zdeněk Pokorný měl plné nohy práce. Postupem času se domácím dařilo ovládat hru a vytvářet si šance. Hosté hrozili z brejků, ale žádný do konce dotáhnout nedokázali. Zhruba v 25. minutě skóroval domácí Martin Černý po centru Juračky, pomezní rozhodčí si však všiml hry rukou a skóre se neměnilo. O chvíli později se řítil sám na brankáře Jiří Hladík, dokázal si Dingu obhodit a byl sražen. Faul na hranici pokutového území se však nepískal. Jiří Hladík si vše vynahradil v 38. minutě, kdy se uvolnil na velkém vápně a tečovanou sřelou k pravé tyči otevřel skóre. V závěru první půle se domácí hnali do brejku, který se už zdál být zastaven, ale z dvaceti metrů napřáhl Lukáš Slavíček a střelou do stejného místa, jako před tím Hladík, zaskočil hostujícího Dingu.

Hostům se podařilo smazat dvoubrankovou ztrátu

Druhá půle nabídla vyrovnanou podívanou. Domácí zahodili několik šancí na navýšení skóre. Přihrávku pod sebe od Filipa Kudiovského zastavil hostující obránce ve skluzu rukou, ale penalta se nepískala. Za neproměněné šance přišel pro domácí trest, když se v 55. minutě prosadil Jan Ludvík - 2:1. Hra byla i nadále vyrovnaná a oba týmy čekaly na soupeřovu chybu. V 75. minutě zahrával hostující Kovalchuk trestný kop z dobré pozice, Pokorný střelu nedokázal udržet a dobíhající Martin Novák neměl problém vyrovnat - 2:2. Domácí se s výsledkem nechtěli smířit, ale závěrečný tlak nepřišel. V 90. minutě mohl utkání lomit střídající Petr Kudiovský, ale jeho střela skončila v Dingových rukavicích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Tomáš Smolík: Po čtyřech prohrách v řadě jsme chtěli konečně bodovat. Do utkání jsme vstoupili lépe, byli jsme aktivnější a vypracovali jsme si i několik gólových šancí. Až ve 38. minutě tečovanou střelou otevřel skóre veterán Hladík. Gól do šatny přidal přízemní střelou Slavíček. Ve druhém poločase se projevilo pravidlo ,,nedáš dostaneš," když Juračka ve slibné šanci selhal a Štěpánov trestal. Štěpánov přidal na své aktivitě a dočkal se vyrovnáni po vlastních chybách domácích hráčů. V 90. minutě mohl zpět vrátit vedení Moravci Kudiovský, který po pěkné přihrávce Juračky zamířil z bezprostřední blízkosti jen do náručí brankáře Dingy.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Libor Dinga: Ve vyrovnaném začátku utkání byly náznaky šancí na obou stranách. Deset minut před pauzou dostal domácí do vedení tečovanou střelou Hladík. Když jsem o pár minut později podcenil střelu z velkého vápna, šlo se do kabin za stavu 2:0. Ve druhé půli jsme přečkali pár brejkových šancí domácích a poté snížili J.Ludvíkem. Když se po trestném kopu V.Kovalchuka dobře zorientoval M.Novák, bylo to 2:2. Škoda gólu na 2:0, ale s bodem jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - P. Černý [-] , T. Toufar [-] , T. Smolík [-] , J. Kachlík [-] - F. Kudiovský [-] (82. P. Kudiovský [-] ) , P. Juračka [-] , P. Červinka [-] , L. Slavíček [-] - M. Černý [-] , J. Hladík [-] (65. O. Urbánek [-] ) -

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - V. Kutnyk [-] , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-] - V. Sedláček [-] , V. Kovalchuk [-] , T. Samek [-] , J. Buček [-] (90. I. Jílek [-] ) , T. Richter [-] (57. J. Šikula [-] ) - J. Ludvík [-] , D. Kintr [-] -

ŽK: 74. J. Ludvík , 90. V. Kutnyk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PORUPKA František - INVALD Lukáš, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.