Dukovany si odvážejí z Velkého Beranova remízu


Branky


0

Již postupující Dukovany si z Velkého Beranova po vyrovnané partii odvážejí bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlou branku domácích dokázali hosté odpovědět

V zápase 23.kola přivítal domácí Velký Beranov již jistě postupující Dukovany. Domácí se soupeře nezalekli a do utkání vstoupili velmi aktivně, za což byli odměněni rychlou brankou Petra Tomáška ve 4.minutě. V další šanci domácích se štěstím zakročil hostující Křišťál. V 19. minutě dokázal hostující Petr Sedláček z první vážnější příležitosti srovnat. Do konce první půle již žádná branka nepadla a tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu.

V druhé půli již nikdo neskóroval

Utkání pokračovalo ve velkém horku a oba týmy čekaly spíše na chybu soupeře. Ta ani na jedné straně nepřišla a tak v druhé půli již žádná branka nepadla. Nejblže ke skórování byl hostující Jakub Kunc, který svůj samostatný únik zakončil střelou do tyče. Body se tedy dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl: Do zápasu jsme chtěli nastoupit obezřetně a vyhnout se chybám. Z první šance jsme dali branku, soupeř však dokázal odpovědět. Do konce poločasu jsme měli ještě dvě velké šance, ale žádná neskončila gólem. Druhá půle byla vyrovnaná, v největší šanci hosté nastřelili tyč, takže remíza odpovídá vývoji utkání.

SFK Dukovany 2001
Josef Černý - hráč: Věděli jsme, že nás v Beranově nečeká jednoduché utkaní. Hned začátek zápasu tomu napověděl. Nedařila se nám kombinace a zbytečně jsme přicházeli o balony. Z naší první vážnější akce se nám podařilo vyrovnat. Druhý poločas se hrálo téměř bez šancí a zápas nakonec skončil spravedlivou remízou.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - BURZA Milan, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.