FOTO: Náměšť v přestřelce udolala Velký Beranov


Branky


40. R. Durajka , 52. R. Durajka (p.) , 80. R. Durajka , 82. J. Klíma - 47. R. Kittler , 59. R. Ganzwohl , 66. M. Křenek
0

Náměšť dokázala otočit nepříznivý vývoj utkání s Velkým Beranovem. Hattrickem zazářil domácí kapitán Roman Durajka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Durajka poslal domácí do vedení

V Náměšti se hrálo pro diváky velmi atraktivní utkání, protože oba týmy předváděli útočný fotbal a tutovky se od začátku střídali na obou stranách. Do konce první půle se střelecky dokázal prosadit pouze domácí kapitán Roman Durajka, který ve 40. minutě zařídil domácím spokojenější odchod do kabin.

Domácí dokázali v závěru strhnout vítězství na svou stranu

Vstup do druhé půle vyšel na výbornou hostům, kteří ve 47. minutě dokázali zásluhou Rostislava Kittlera vyrovnat. V 52. minutě vrátil domácím vedení proměněnou penaltou Roman Durajka. Pokutový kop se pískal po akci Petra Kučery. V 59. minutě se hostům podařilo vyrovnat po rohovém kopu, kdy byl šťastným střelcem nejlepší kanonýr soutěže Richard Ganzwohl. V 66. minutě se hosté dokonce ujali vedení, kdy zužitkoval jeden z brejků Martin Křenek. Právě střelec vedoucí branky Křenek musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch a od této chvíle hosté rezignovali na své útočné výpady a soustředili se bránění vedení. Domácí však dokázali tuto pasivitu potrestat a stejně jako minulý týden na Moravci dokázali zápas otočit ve svůj prospěch. V 80. minutě srovnal svým třetím gólem v utkání Roman Durajka a vítězství domácím zařídil v 82. minutě střídající Jan Klíma.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - JAHODA Jaroslav, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.