2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka v závěru udolala Kněžice


Branky


70. J. Janů , 89. Z. Starý - 15. F. Krupica
0

Do Radešínské Svratky přijely Kněžice, které v záchranářském boji potřebují každý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

František Krupica zařídil hostům vedení

Domácí nastoupili bez kanonýra Plhala. Úvod zápasu patřil hostům. V 11. minutě si na hranici vápna s domácí obranou pohrál Krupica a přízemní střelou k tyči otevřel skóre - 0:1. Domácím se v první půli nedařilo a jejich hru poznamenalo velké množství nepřesností. Do jediné šance Radešínky se po přiťuknutí od Starého dostal Pekárek, ale v solidní pozici míč nezpracoval. Hosté hrozili díky protiútokům a standartním situacím, ale Petr byl v domácí svatyni bez práce. 

Zdeněk Starý v závěru vystřelil domácím vítězství

Na začátku druhé půle se Kněžičtí dožadovali penalty, ale Krejčího píšťalka zůstala němá. Pak se hra, především kvůli hereckým představením hostující kapitána Sobotky, zbytečně vyostřila. To domácí nabudilo a Kněžice se dostali pod tlak. Do šancí se dostal domácí Dvořák, poprvé však branku těsně minul a vzápětí jeho hlavičku z brankové čáry vykopl hostující obránce. Vyrovnání přišlo v 70. minutě, to si Mužátkův roh na zadní tyči našel Janů - 1:1. Poté se hosté soustředili na uhrání remízy. Dvořákovu šanci ještě Kourek zneškodnil. Rozhodnutí přišlo v 89. minutě, kdy Starého přímý volný kop přes houštinu těl zapadl za překvapeného Kourka - 2:1. Závěr zápasu si domácí pohlídali. Domácí tak svoji sérii neporazitelnosti natáhli na 10 zápasu. Hosté z Kněžic se díky ostatním výsledkům propadli na předposlední místo a o naději budou bojovat příští týden v taktéž ohroženém Křoví.


Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: První půle z naší strany nesnesla přísnější měřítko. Byli jsme nepřesní a hráli jsme prakticky bez pohybu. Situaci nám usnadnili sami hosté, kteří zalezli a čekali, co se stane. Po hodině hry jsme se zvedli a nakonec jsme dvě šance využili, což stačilo na tři body. Cením si toho, že jsme zápas zvládli, i když se nám příliš nedařilo.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - J. Dvořák [-] , R. Smejkal [-] , R. Havránek [-] (49. L. Kachlík [-] ) , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (85. P. Novotný [-] ) , M. Šacl [-] , M. Pekárek [-] , Z. Starý [-] (90. J. Novák [-] ) , J. Janů [-]

TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - K. Indra [-] , P. Svoboda [-] , J. Kříž [-] - D. Sobotka [-] , F. Salák [-] , D. Krajcr [-] , L. Zelenka [-] , J. Uher [-] (80. D. Vlček [-] ) - J. Pejchal [-] (61. M. Brychta [-] ) , F. Krupica [-]

ŽK: 48. R. Havránek , 54. M. Mužátko , 75. Z. Starý , 79. A. Jinek - 79. D. Sobotka .
Hráči zápasu: Z. Starý , M. Mužátko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - BÍLEK Zdeněk, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.