1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť udělala na Moravci rázný krok k postupu


Branky


0

V souboji druhého se třetím mužstvem tabulky hostující Náměšť dokázala otočit nepříznivý stav a díky třem bodům z horké půdy Moravce drží s devítibodovým náskokem a zápasem k dobru druhou postupovou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Ve šlágru kola za vytrvalého deště vstoupili do utkání velice aktivně domácí. Hosté zahrozili pouze z několika standardních situací okolo velkého vápna a rychlých brejků do otevřené obrany. Největší šanci domácích v první půli spálil Urbánek, který přestřelil prázdnou bránu. V dalších šancích neuspěli Kovář s Hladíkem, Černého hlavičku reflexivně vyrazil výborně chytající Pokorný v brance hostů. Na druhé straně doběhl míč směřující do odkryté brány Smolík a zažehnal tak nebezpečí. V první půli tedy diváci branku neviděli.

Domácí vedení neudrželi a hosté si odvážejí tři body

V druhé půli pokračoval na hřišti boj o každý metr. V 53. minutě se hnal do šance hostující Kučera, který zamířil přesně do rukavic domácího Pokorného, ten rychle rozehrál na Kachlíka, jehož dlouhý pas prodloužil Hladík na Kováře a ten se v samostatném úniku nemýlil a otevřel tak skóre utkání - 1:0. Vedení domácím dlouho nevydrželo a po sporném faulu Kachlíka dostal příležitost k trestnému kopu z dvaceti metrů hostující Durajka. Náměštský kapitán dokázal obstřelit zeď a míč poslal do protipohybu domácího brankáře - 1:1. Strhnout vedení na stranu domácích mohl Jiří Hladík, ale samostatný únik zakončil tvrdou ranou nad hostující branku. Rozhodnutí zápasu přišlo v 73. minutě, kdy si na míč na hraně ofsajdové linie počkal Petr Kučera a zakončil přesně podél brankáře k pravé tyči. Do konce zápasu se hrála vyrovnaná partie, domácí se do výraznějšího tlaku nedostali a hosté ubránili těsné vedení.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Petr Juračka - hráč: Zápas jsme začali dobře a vypracovali jsme si i nějaké šance, které jsme ovšem nevyužili. Soupeř hrozil hodně z brejků a přímých kopů. Myslím, ze oba poločasy byly hodně vyrovnané a zápasu by slušela remíza. Náměšť ovšem potrestala naší chybu, proto jsme dnes nebodovali.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek - vedoucí mužstva: Utkání nadprůměrné úrovně, kdy v prvním poločase měli oba týmy po třech šancích, když zejména domácí v největší šanci přestřelili z blízka prázdnou branku. Po přestávce šel nejprve sám na branku Kučera, ale neproměnil a hned z protiútoku otevřeli skóre domácí. Hosté po chvilce vyrovnali po trestném kopu Durajky a po dalším samostatném úniku Kučery skóre dokonce otočili. Vedení už zkušení hosté udrželi a přiblížili se postupu.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - F. Černý [-] , J. Hladík [-] (74. P. Kudiovský [-] ) , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] (89. L. Broža [-] ) , O. Urbánek [-] (86. J. Bryndač [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pokorný [-] - V. Lampíř [-] , P. Čermák [-] , V. Rous [-] , M. Veselý [-] - J. Rubák [-] (61. V. Rybníček [-] ) , Z. Jonák [-] , R. Durajka [-] - P. Kučera [-] - T. Tržil [-] (81. J. Tržil [-] ) , M. Preisner [-] (89. V. Kopuletý [-] )

ŽK: 38. J. Kachlík , 59. T. Toufar , 80. M. Černý - 32. T. Tržil , 79. M. Veselý , 88. J. Tržil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Denev Alex - PETRLÍK Ladislav, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.