3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel o čtvrté místo mezi Beranovem a Radešínkou skončil nerozhodně


Branky


12. R. Ganzwohl , 49. R. Ganzwohl , 90. M. Křenek - 3. P. Kittler (vl.) , 72. M. Pekárek , 87. I. Plhal
0

V souboji čtvrtého s pátým celkem tabulky viděli diváci šest branek a oba soupeři si body rozdělily. Domácí si ve druhém utkání po sobě vstřelili rychlý vlastní gól, na začátku druhé půle se dostali do vedení, ale nakonec bod zachránili až v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Úvod zápasu patřil hostům. Po rohovém kopu se nejlépe ve vápně zorientoval Drdla a jeho střelu si do branky srazil Petr Kittler - 0:1. Poté otěže zápasu převzali domácí, Havránkovu chybu ještě nepotrestali, ale ve 12. minutě zůstal na malém vápně nekrytý Ganzwohl a míč poklidil podél Petra do hostující svatyně - 1:1. Beranovští i nadále drželi míč, ale hostují bránu pouze ostřelovali. Hosté hrozili rychlými brejky, ale těm chyběla přesná finální přihrávka. 

Divoký závěr přinesl dělbu bodů

Začátek druhého poločasu patřil domácím, kteří Radešínku zmáčkli a hned ve 49. minutě se radovali z vedení, to se prosadil podruhé v zápase Ganzwohl - 2:1. Poté měli domácí několik dalších šancích, orazítkovali břevno i tyč a několik zákroků předvedl i hostující gólman. Stav se neměnil, a tak udeřili produktivní hosté. V 72. minutě se dlouhý nákop přes Dvořáka a Mužátka dostal až k Pekárkovi, který se tváří v tvář Markovičkovi nemýlil - 2:2. A to nebylo vše. V 87. minutě Jinkův přímý volný kop nechytatelně zavěsil pod břevno domácí branky Plhal - 2:3. Poté vrhli domácí všechny síly do útoku a nakonec se jim to vyplatilo. Při poslední akci zápasu Petr centr vyboxoval jen na hranici velkého vápna odkud ho Křenek hlavou poslal zpět do hostující sítě - 3:3.

Hráči Velkého Beranova tak podesáté v řadě doma neprohráli a hosté z Radešínské Svratky protáhli svoji sérii bez prohry na úctyhodných devět zápasů. Boj o 4. místo tak zůstává nadále otevřený. 



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: Chyběli nám tři hráči a museli jsme trochu experimentovat. Úvod se nám povedl, pak domácí vyrovnali. Druhou půli jsme začali zle a byli jsme rádi za to, že domácí vstřelil jen jednu branku. Nakonec jsme zápas otočili a věřili jsme ve tři body. Štěstí se pak přece jen přiklonilo i k domácím, kteří si za svůj výkon bod určitě zasloužili. Sice jsme pokukovali po třech bodech, ale i ten jeden bereme. Teď ho potřebujeme potvrdit doma.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - P. Tomášek [-] , P. Kittler [-] , J. Štumar [-] , M. Hecht [-] - T. Matějíček [-] (46. V. Molva [-] ) , M. Křenek [-] , R. Kittler [-] (79. J. Hladílek [-] ) , M. Havlín [-] (83. M. Neshyba [-] ) , K. Eliáš [-] - R. Ganzwohl [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - J. Dvořák [-] , J. Novák [-] , R. Havránek [-] , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] , I. Plhal [-] (89. P. Novotný [-] ) , M. Pekárek [-] , Z. Starý [-] (72. P. Veselý [-] ) , J. Janů [-]

ŽK: 73. M. Havlín - 58. M. Drdla .
Hráči zápasu: J. Štumar , K. Eliáš - J. Janů .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - KREMÍN Jan, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.