3:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice si s Měřínem body podělily


Branky


46. J. Krula , 48. J. Krula , 80. J. Jurka - 9. J. Šoukal , 21. J. Šoukal , 63. J. Šoukal
0

V důležitém souboji dvou týmů ze spodní části tabulky si body rozdělily domácí Třebelovice s Měřínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Šoukal zařídil Měřínu dvoubrankové vedení

V bojovném utkání měli v prvním poločase více ze hry hostující hráči a hned v 9. minutě se ujali vedení zásluhou Jiřího Šoukala. Stejný hráč využil dalšího zaváhání v domácí obraně v 21. minutě. Do konce poločasu se již žádnému hráči skórovat nepodařilo a tak hosté odcházeli do šaten s dvoubrankovým náskokem.

Jan Krula bleskově srovnal

Do druhé půle měl přímo raketový nástup domácí útočník Jan Krula, který dvěma slepenými góly v prvních třech minutách druhé půli vyrovnal. Svoji první branku vstřelil hlavou a při druhé se prosadil střelou z hranice velkého vápna. Od této chvíle se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Po dalším nedorozumění v domácí obraně strhl vedení na stranu hostů v 63, minutě Jiří Šoukal, který tímto zkompletoval hattrick - 2:3. Vedení ale hosté nedokázali do konce zápasu udržet a na zaslouženou remízu srovnal v 80. minutě domácí Jan Jurka.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: První poločas byl z naší strany takový zvláštní. Chtěli jsme navázat na dobrý týmový výkon, který jsme předvedli v Rapoticích, ale jako bychom se báli hrát. Hosté byli u míče dřív. O půlce jsme si řekli, že musíme přidat. Kluci bojovali až do konce a zaslouží pochvalu. Chtěli jsme vyhrát, ale remízu bereme. Stále nás trápí chyby v obraně.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Navara [-] , K. Kapko [-] (85. M. Coufal [-] ) , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] (38. M. Kabelka [-] ) , S. Michal [-] (88. J. Šimka [-] ) , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , V. Kotačka [-]

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - D. Hrůza [-] , T. Bublán [-] , M. Matoušek [-] , V. Crkal [-] , J. Šoukal [-] , M. Kožený [-] (65. V. Procházka [-] ) , T. Láznička [-] (56. D. Jonáš [-] ) , M. Hladík [-] , K. Kružík [-] , L. Doležal [-]

ŽK: 15. J. Krula , 30. O. Navara , 30. S. Michal , 78. V. Kotačka , 82. K. Kapko , 84. J. Jurka - 56. D. Hrůza .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - FRYČ Vlastimil, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.