Rapotice v závěru porazily Kněžice


Branky


62. D. Krajcr - 38. M. Laš , 79. M. Sobotka , 89. M. Sobotka
0

Rapotice díky dvěma brankám střelce Michala Sobotky v závěru strhly vítězství na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Laš poslal hosty do vedení

V Kněžicích se od ůvodu hrálo bojovné a důrazné utkání s množstvím osobních soubojů. Hra byla často rozkouskovaná. Kněžice se snažily o rychlý přechod do útoku, zatímco hosté spíše spoléhali na jednoduché nákopy. Zde se nejvíce projevila absence Petra Matouška, který dokáže dlouhé centry sklepávat spoluhráčům. Ve 38. minutě zahrál perfektně rohový kop hostující Jan Illek, který trefil hlavu Milana Laše, jenž centr pouze lízl a vstřelil úvodní gól zápasu. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hosté.

Michal Sobotka v závěru dvakrát udeřil

Úvod druhé půle byl opatrný. Kněžice oproti očekávání nikam nepospíchaly. Po úvodní ospalé čtvrthodince si Kněžice vypracovaly dvě dobré šance a v 62. minutě se už radovaly ze srovnání. Autorem vyrovnávací branky byl Dominik Krajcr. Hosté ovšem utkání nezabalili a snažili se vstřelit vedoucí branku. Rozuzlení přinesla 79. minuta, kdy se domácí prodrali do šance a marně se dožadovali odpískání pokutového kopu, z následného protiútoku se prosadil hostující Michal Sobotka - 1:2. Tentýž hráč ještě v závěru, v 89. minutě, využil otevřené domácí obrany a přidal svůj druhý gól na konečných 1:3.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - J. Kříž [-] , P. Svoboda [-] , M. Brychta [-] , K. Indra [-] - D. Krajcr [-] , L. Zelenka [-] , F. Salák [-] , V. Diviš [-] - D. Vlček [-] (46. B. Pavelka [-] ) , F. Krupica [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , L. Liška [-] , M. Sobotka [-] , J. Illek [-] , J. Dvořáček [-] , M. Laš [-] , P. Císař [-] (84. M. Pavlíček [-] ) , M. Dobeš [-] , T. Švarc [-] , L. Stehlík [-] (81. D. Slaný [-] )

ŽK: 27. M. Brychta - 31. J. Illek , 70. L. Liška , 79. M. Sobotka , 81. L. Stehlík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - NENADÁL Pavel, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.