Křoví doma udolalo Štěpánov


Branky


67. L. Tichý (p.) , 80. M. Šustáček - 88. D. Karásek (vl.)
0

O vítězství posledního celku tabulky rozhodl jejich nejtěžší a poté i nejstarší hráč. Křoví díky výhře v okresním derby poskočilo na dvanáctou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v první půli branku neviděli

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně a hned v 1. minutě nastřelil Libor Tichý z přímého kopu spojnici hostující branky. Domácí byli i nadále lepším týmem, ale další výraznější příležitost si vypracovali až po půlhodině hry, kdy se po dlouhém autu dostal nadvakrát do zakončení Martin Němec, ale hostující Libor Dinga svoji branku uhájil. Štěpánov se v první půli dostal do šance pouze jednou po rohovém kopu. První půle tedy žádnou branku divákům nenabídla.

Po Dingově vyloučení proměnil Libor Tichý penaltu

Klíčový moment zápasu přišel v 63. minutě. Domácí Martin Němec postupoval sám na brankáře Dingu, udělal mu kličku a byl sražen k zemi. Hlavní rozhodčí hostujícího brankáře vyloučil a do branky musel nastoupit trenér Štěpánova Ivo Jílek. Následný pokutový kop bezpečně proměnil Libor Tichý - 1:0. V 80. minutě zajistil domácím dvoubrankový náskok kapitán Martin Šustáček, který dokázal náhradního brankáře Jílka přehodit - 2:0. Hosté ovšem nesložili zbraně a dvě minuty před koncem se jim díky vlastní brance Davida Karáska, který srazil za záda vlastního brankáře centrovaný míč, podařilo snížit. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak se domácí mohli radovat z prvních jarních bodů, díky kterým opustili poslední příčku tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - Z. Sára [-] , L. Tichý [-] , D. Karásek [-] , L. Hradílek [-] , M. Šustáček [-] (94. L. Mencler [-] ) , M. Kalina [-] , R. Roštinský [-] , L. Němec [-] , M. Němec [-] (87. J. Ráboň [-] ) , M. Škorpík [-] (83. R. Datinský [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - D. Fiala [-] , V. Kutnyk [-] , O. Hrubeš [-] - M. Novák [-] , V. Sedláček [-] , V. Kovalchuk [-] , T. Samek [-] - J. Ludvík [-] - J. Šikula [-] , T. Richter [-] (65. I. Jílek [-] )

ŽK: 39. M. Škorpík , 40. L. Němec , 81. R. Roštinský , 87. M. Němec - 67. M. Novák . ČK: 63. L. Dinga .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TERBER Ondřej - JÍLEK Lukáš, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.