0:1
(0:0)
64. Š. Hron
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany zvítězily v Bíteši jedinou brankou


Branky


64. Š. Hron
0

Hostující Štěpán Hron rozhodl o výhře svých Dukovan na půdě rezervy Velké Bíteše. Hosté si připsali páte jarní vítězství a na postupové pozici mají nyní sedmibodový náskok na třetí Moravec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Díky volnému víkendu divizního áčka Velké Bíteše mohl poskládat domácí trenér Libor Švanda proti lídrovi tabulky velice zajímavou sestavu. V zápase byla k vidění atraktivní podívaná bez vyložených šancí. V první půli zaujaly především efektní nůžky domácího Dalibora Cíchy, které si ale cestu mezi tři tyče nenašly. Během první půle se tedy branky diváci nedočkali.

Štěpán Hron rozhodl o vítězství hostů

Stejný trend jako v první půli nabídlo i druhé dějství. Celé utkání nakonec rozhodla individuální akce hostujícího Štěpána Hrona, který v 64. minutě otevřel skóre. Do konce zápasu se domácí hnali alespoň za vyrovnáním, ale jejich největší šanci neproměnil Ivančík. Dukovany si tedy připsaly plný bodový zisk i v pátém jarním utkání.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek - hráč: Soupeř hrál výborně organizovaně, my jsme podali náš klasický výkon, kde jsme se nedostali do finální fáze a za celý zápas snad pořádně neohrozili. Soupeři se podařila individuální akce nejlepšího hráče zápasu a to utkání rozhodlo.

SFK Dukovany 2001
Josef Černý - hráč: Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání, doma je Bíteš velice silná, když prohrála pouze s Radešínkou a remizovala s Moravcem. My jsme se hlavně soustředili na defenzívu a čekali jsme co ukáže Bíteš. Zápas byl velice bojovný a hodně o soubojích, když to ukázal hned začátek zápasu, kdy po střetu s protihráčem musel střídat už v 8.minutě náš kapitán Prokeš. Za celý zápas jsme Bíteš nepustili až na jednu hlavičku do žádné tutovky, za to nám se podařilo dát pěkný gól po akci Hrona a chvíli poté spálil velkou šanci Koníř, když šel sám na brankáře. Musím pochválit všechny kluky za přístup k zápasu a za bojovnost.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - D. Hibš [-] , O. Mucha [-] , M. Ivančík [-] , J. Ondrák [-] - M. Čech [-] , J. Horký [-] , T. Pelán [-] , T. Mrňa [-] - O. Malý [-] , D. Cícha [-] -

SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - J. Fojtášek [-] , M. Jašek [-] , M. Fojtášek [-] , J. Kunc [-] - Z. Prokeš [-] (8. M. Němec [-] ) , J. Černý [-] , Š. Hron [-] , P. Sedláček [-] - I. Koníř [-] , M. Řezáč [-] -

ŽK: 39. T. Mrňa - 45. J. Kunc , 76. M. Jašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - TERBER Ondřej, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.