Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Moravec doma porazil Hartvíkovice


Branky


0

Třetí Moravec si drží výbornou formu a připsal si desátou výhru v řadě. Hartvíkovice čeká ještě tuhý boj o udržení se v soutěži.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duo Černý - Juračka zařídilo domácím vedení

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a v první šanci se objevil Kovář, který hned ve 3. minutě po přihrávce M. Černého zamířil těsně vedle. Ve 12. minutě mohlo udeřit na druhé straně, kdy se po rohovém kopu dostal k odraženému míči hostující Horký a napálil břevno. V 18. minutě mohl postupovat sám na brankáře z křídla domácí Urbánek, ale pískal se nepochopitelný ofsajd a chvíli na to hlavičkoval M. Černý přímo do náruče hostujícího brankáře. V 21. minutě se Urbánek přeci jenom dočkal samostatného nájezdu, ale nastřelil vyběhnutého Chalupu, míč však vybojoval Kovář a centrem od rohového praporku našel Martina Černého, který levačkou z voleje vymetl levou šibenici - 1:0. V 33. minutě M. Černý vysunul Juračku, ten si kličkou udělal místo ke střele a zamířil přesně k levé tyči - 2:0. O tři minuty později přetlačil Jakub Sýkora Toufara a poté dokázal přehodit Pokorného - 2:1. Ve 41. minutě vrátil domácím dvoubrankový náskok Martin Černý, který hlavou zužitkoval centr Juračky z pravé strany - 3:1. Ve 42. minutě se hnal sám na brankáře domácí Kovář, ale byl vytlačen ze střelecké pozice, přesto našel na penaltě F. Kudiovského, jehož střelu z těžké pozice zblokoval hostující obránce na roh. Do kabin tedy odcházeli o dvě branky lepší domácí.

Domácí si již tři body pohlídali

Úvod druhého poločasu nepřinesl žádnou zajímavější příležitost. Až v 59. minutě mohl snížit hostující Jakub Sýkora, ale jeho střelu kryl Pokorný. V 60. minutě vstřelil branku domácí Kovář, ale celé akci předcházel zdvižený praporek pomezního. V 65. minutě postupoval sám ze strany Juračka, ale mezi tři tyče nezamířil. O chvíli později definitivně rozhodl Pavel Červinka, který postupoval sám na brankáře a tomu nedal šanci - 4:1. Poté Juračka z voleje trefil přesně náruč brankáře Chalupy. Za hosty se ještě prosadil v 74. minutě opět Jakub Sýkora a upravil tak na 2:4. Do konce zápasu se již skóre neměnilo a moravečtí hráči mohli oslavit desátou výhru v řadě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Lukáš Broža: V průběhu celého zápasu jsme byli mírně lepším týmem a vypracovali si více šancí. Dvoubrankový náskok v poločase nám dodal klid a zaslouženě jsme si připsali další výhru. Teď nás čekají čtyři klíčové zápasy, tak doufám, že se nám vyhnou zranění a ostatní absence.




Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - M. Černý [-] , F. Kovář [-] (88. L. Broža [-] ) , J. Kachlík [-] , O. Urbánek [-] , P. Červinka [-] (80. L. Tulis [-] ) , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-] (70. M. Hanák [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , M. Záviška [-] , M. Outulný [-] - P. Vlk [-] (86. J. Křehlík [-] ) , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , D. Outulný [-] - M. Moczár [-] (86. T. Řezanina [-] ) , J. Sýkora [-]

ŽK: 15. T. Toufar , 66. F. Kudiovský - 24. M. Kafka , 39. J. Sýkora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - NOVOTNÝ František, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.