Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov si veze z Kněžic všechny body


0

Velký Beranov odstartoval jarní část sezóny vítězstvím v Kněžicích, díky kterému předskočil na čtvrtém místě o skóre Radešínskou Svratku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepší střelec soutěže Ganzwohl poslal hosty do vedení

Utkání začalo mírným tlakem hostů, které však nevedlo do vážnějšího zakončení. Domácí se osmělili v podobě několika pokusů Pejchala, které ale končily vysoko nad bránou. Poté už hru víceméně kontrolovali hosté, střelu Matějíčka vyrazil Kourek, a poté se skvěle vytáhl i proti střele Smejkala, kterou vyrazil na tyč. V polovině poločasu vychytal Kourek Ganzwohla a střelu Kittlera nešťastně zablokoval jeho spoluhráč. Ve 36.minutě se skóre pohnulo na straně hostů. Tentokráte byl úspěšnější Ganzwohl, když propasíroval míč přes gólmana do sítě. Pak jakoby snaha hostů ochladla a domácí zazlobili na konci poločasu. Nikým nehlídaný Krupica si naskočil na centr, ale svoji hlavičku nasměroval těsně vedle právě tyče. Hosté tak šli do šatny s jednobrankovým náskokem.

Hosté si již body nenechali vzít

Druhý poločas začali opět lépe hosté, z rohového kopu se hlavou prosadil Pokorný a rozjásal dav hostujících fanoušků. Ovšem bojovnost domácích přinesla své ovoce. V 58.minutě Pejchal se na rohu malého vápna zbavil obránce a nedal šanci Markovičovi zasáhnout. Zápletka byla na světě a hra se přiostřila a kouskovala. Emoce cloumaly přes obě strany. Po pasáži, kdy byli beranovští v útlumu, měli pár nebezpečných centrů a průniků domácí, ale vše dokázala stoperská dvojice Kittler P. a Štumar odehrát do bezpečí. Zlom nastal až 78. minutě, výkop Markoviče prodloužil Ganzwohl na Matějíčka a ten technickou střelou z hranice vápna překonal domácího brankáře potřetí. Pak už byl tlak Kněžic pouze matný a šance měli jen hosté. Rostislav Kittler pelášil sám na brankáře, ale jeho střela skončila těsně mimo. Vzrušení přinesla 81. minuta, když po incidentu mezi Pejchalem a Hechtem tasil rozhodčí pro oba překvapivě červenou kartu. Definitivní pojistku přidal v 85. minutě střelou z vápna jako přes kopírák Martin Křenek. Zápas tak dospěl již v poklidu ke konci a hosté se mohli radovat z první jarní výhry.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - J. Kříž [-] , M. Brychta [-] , P. Svoboda [-] , L. Zelenka [-] (63. K. Indra [-] ) - V. Diviš [-] (59. D. Vlček [-] ) , F. Salák [-] , D. Krajcr [-] , J. Uher [-] (87. P. Piša [-] ) - F. Krupica [-] , J. Pejchal [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - F. Smejkal [-] , M. Hecht [-] , J. Štumar [-] , P. Kittler [-] - M. Křenek [-] (86. M. Neshyba [-] ) , K. Eliáš [-] (89. J. Pýcha [-] ) , T. Matějíček [-] , J. Pokorný [-] (88. P. Tomášek [-] ) , R. Kittler [-] - R. Ganzwohl [-] -

ŽK: 39. L. Zelenka , 41. F. Krupica , 74. J. Uher - 41. R. Kittler , 45. P. Kittler , 74. K. Eliáš . ČK: 81. J. Pejchal - 81. M. Hecht .
Hráči zápasu: F. Krupica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAAR Michal - BÍLEK Zdeněk, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.