Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO+FOTO: Moravec si z Křoví odváží všechny body


Branky


49. M. Kalina , 89. L. Němec - 7. F. Kovář , 12. P. Juračka , 27. P. Juračka , 75. F. Kovář , 88. P. Juračka (p.)
0

 

Třetí tým tabulky Moravec si dokázal poradit na půdě posledního celku tabulky. Křoví předvedlo sympatický výkon, ale hosté byli produktivnější. Hattrick vstřelil Petr Juračka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravec si vypracoval tříbrankový náskok

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí a během první pětiminutovky se do šancí dostali Libor Tichý a Lukáš Němec. S oběma šancemi si poradil hostující brankář Zdeněk Pokorný. První branku utkání přinesla tedy situace na druhé straně hřiště. Po kombinaci moraveckých hráčů napřáhl za vápnem František Kovář a jeho střelu Sára podcenil - 0:1. Za dalších pět minut to bylo již o dvě branky. Kovář vybojoval na polovině míč a vyslal kolmicí Petra Juračka, který těsně před Sárou poslal míč do brány - 0:2. V 26. minutě Martin Černý vypíchl míč domácímu Tichému, unikající Kovář před brankářem přihrál před prázdnou bránu vedle stojící M. Černému, který neměl problém zakončit. Pomezní rozhodčí Janovský ovšem odmával sporný ofsajd. Hostující hráči si vše vynahradili hned z následující akce. Zleva centrující Kovář našel na zadní tyči Juračku, který měl dostatek času a prostoru pro zpracovaní a mohl zamířit přesně - 0:3. Domácí si do konce prvního poločasu vypracovali několik standardek a rohových kopů, ale i díky výborně chytajícímu Pokornému se prosadit nedokázali. V poslední minutě první půle po dlouhém odkopu Kachlíka mohl běžet sám na bránu Kovář, ale hlavní rozhodčí Sliž v čase 44:45 první poločas ukončil.

Petr Juračka z penalty završil hattrick

Do druhé půle opět vstoupili aktivněji domácí. Hned ve 49. minutě dostal ve vápně přihrávku Martin Kalina a dokázal snížit - 1:3. Dalších pět minut druhého poločasu patřilo domácím. Hostující brankář Zdeněk Pokorný si připsal další tři zákroky proti střelám Kaliny, Polláka z trestného kopu a Lukáše Němce. V 55. minutě začínali přebírat otěže zápasu hosté, kdy po pěkné kombinaci vystřelil těsne vedle Kovář a proti Juračkovi výborně vyběhl Sára. V 57. minutě se po signalizované výhodě prodral do zakončení Juračka, ale zamířil těsně vedle. Chvíle vzrušení přinesla 62. minuta, kdy po dlouhém autu domácích a závaru reklamovali domácí hru rukou, následně nastřelil Roštínský tyč a poté ošklivě dojel odkopávajícho Kachlíka. Výsledkem celé akce byla pouze žlutá karta pro protestujícho Lukáše Němce. V 65. minutě reklamovali domácí další ruku ve vápně, ale Petr Černý byl nastřelen do hrudníku. V 71. minutě mohl definitivně rozhodnout Juračka, ale nezmířil přesně. Poté dvakrát zkoušel štěstí Martin Černý, ale poprvé zamířil z hranice penalty nad a o chvíli později po pěkném uvolnění přes dva bránící hráče vedle levé tyče domácí branky. V 73. minutě měl tutovku František Kovář, ale z osmi metrů trefil pouze Sáru. O minutu později přišel na hřiště Petr Kudiovský, prvním dotykem vybojoval míč pro Františka Kováře a ten střelou z pětadvacetimetrů definitivně rozhodl - 1:4. V 83. minutě se ve vápně hostí uvolnil Juračka, byl faulován a z následného pokutového kopu završil svůj hattrick - 1:5. V poslední minutě za domácí ještě korigoval výsledek Lukáš Němec - 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla - asistent trenéra: Do šancí jsme se sice dstávali, ale bez efektu.Nabídli jsme soupeři příležitost a on toho využil. Ve druhé půli jsme se snažili, ale už bylo pozdě.

TJ Moravec
Filip Kudiovský - hráč: Domácím patřily úvodní minuty obou poločasů. Poté se zatáhli do klasického ,,betonu“ a vyčkávali na chyby v rozehrávce. Díky rychlostním hráčům Moravce a dobré střele ze střední vzdálenosti však ,,beton“ polevil. Zrodilo se tak celkem vypovídající skóre 2:5. Jako rozdílové hráče Moravce bych vyzdvihnul duo Kovář, Juračka. Na straně Křoví čaroděje Kalinu. Definitivní jarní prověrka nás čeká v neděli, kdy přivítáme na našem tankodromu rezervu Bíteše.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - L. Tichý [-] , L. Hradílek [-] , J. Beránek [-] , M. Škorpík [-] , M. Šustáček [-] (78. J. Panáček [-] ) , M. Kalina [-] , R. Roštinský [-] , L. Němec [-] , M. Němec [-] , E. Pollák [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] (90. L. Broža [-] ) , J. Kachlík [-] , O. Urbánek [-] (74. P. Kudiovský [-] ) , P. Červinka [-] (86. M. Hanák [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-]

ŽK: 32. M. Němec , 58. R. Roštinský , 63. L. Němec - 44. P. Červinka , 59. M. Černý .
Hráči zápasu: M. Kalina - Z. Pokorný , P. Juračka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLIŽ Emil - JANOVSKÝ Aleš, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.