2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Velké Bíteše přehrálo Hartvíkovice


Branky


0

Bítešské béčko se výhrou vyrovnalo Nedvědici, kterou předskočilo na šestém místě tabulky. Hartvíkovice naopak nepřivezli důležité záchranářské body a navíc se budou muset obejít bez dvou vyloučených hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Mucha zajistil domácím vedení

Do první velké šance v utkání se dostali hosté v 5. minutě. Domácí brankář Michal Pelán, ale svým zákrokem uchránil svoji branku. Poslat do vedení domácí se pokusil lobem Antoš, ale ani tato situace změnu skóre nepřinesla. Klasické nedáš-dostaneš se ukázalo po půlhodině hry. Hosté svoji šanci nevyužili a udeřilo tedy na druhé straně. Po chybě hostujícího brankáře Chalupy neměl domácí Ondřej Mucha problém s umístěním míče do prázdné branky - 1:0.

Hosté zápas dohrávali v devíti

S podporou větru v zádech vstoupili fotbalisté Hartvíkovic odhodlaně do druhého poločasu. Z několika nadějných příležitostí se ovšem hostům vyrovnat nepodařilo. Největší šancí byl nařízený pokutový kop po faulu v domácí šestnáctce, ani ten ovšem další změnu skóre nepřinesl. David Kopuletý domácí branku přestřelil. Frustrace hostů z nepříznivého vývoje utkání přinesla v 73. minutě červenou kartu v ruce rozhodčího Dvořáka. Předčasně do sprch zamířil za nesportovní chování právě nepřesný střelec pokutového kopu David Kopuletý. V 82. minutě ho následoval brankář Chalupa za faul mimo pokutové území na unikajícího Ondráka. Dvojnásobnou přesilovku domácích zužitkoval střídající Jiří Jelínek, který v 88. minutě stanovil konečné skóre na 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek: Soupeř byl v prvním poločase nebezpečnější, ale skvělými zákroky nás podržel brankář Pelán, na druhé straně po obrovské minele nám hosté gól darovali. Ve druhém poločase jsme se už i my začali dostávat do šancí, ale nebyli jsme schopni žádnou z nich proměnit. Utkání tak rozhodla neproměněná penalta hostů, náš výkon měl do optimálního hodně daleko a určitě máme na čem pracovat.

TJ Hartvíkovice
Petr Chalupa: V prvním poločase bylo pár nevyužitých šanci na obou stranách, gól dal nakonec soupeř po mé chybě. O poločase trenér věřil, že to otočíme, ale nepodařilo se. Navíc jsme neproměnili penaltu.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - T. Pelán [-] , M. Paprskář [-] - M. Švanda [-] , T. Loup [-] (73. O. Bartošek [-] ) - J. Ondrák [-] - P. Antoš [-] (46. J. Jelínek [-] ) , M. Ivančík [-] , O. Suchý [-] , O. Mucha [-] , J. Horký [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] (65. D. Outulný [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Záviška [-] , M. Kafka [-] (74. V. Rous [-] ) - R. Hadraba [-] (82. M. Moczár [-] ) , D. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] - M. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-]

ŽK: 48. J. Jelínek , 80. M. Ivančík - 44. J. Sýkora , 64. M. Outulný . ČK: 73. D. Kopuletý , 82. P. Chalupa .
Hráči zápasu: M. Pelán .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - NOVOTNÝ František, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.