4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav porazila Vrchovinu B a je již čtvrtá


Branky


0

Souboj 16. kola kdy Vladislav hostila rezervu SFK Vrchovina. 85 diváků vidělo výhru domácího celku o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Domácí nastoupili k prvnímu domácímu jarnímu zápasu s cílem získat tři body. Úvod utkání byl z obou stran opatrný, hrálo se zejména ve středu hřiště, postupem času domácí získávali převahu a přišly i branky. První branku po rohu L. Venhody hlavou vstřelil kanonýr Svoboda. Druhou branku dvě minuty na to přidal po přihrávce Svobody v samostatném úniku Chalupa. Do poločasu ještě po hezké kombinaci domácí trefili břevno. Hosté si brankovou příležitost nevypracovali.

Hrůza a Chalupa navýšili skóre domácích

Druhá půlka byla stejná jako první. Z kraje druhého poločasu po standardní situaci se hlavou prosadil na zadní tyči nepokrytý Hrůza a konečnou podobu utkání dal po samostatném úniku krásným lobem Chalupa. Hosté si v utkání vypracovali šanci až v závěru, kdy z velkého úhlu trefili tyčku. Vladislavští v zápase byli lepším týmem a vysoké vítězství si zasloužili.  



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě B
Libor Polnický - kapitán: Herně jsme byli lepší než domácí, ti spoléhali především na dlouhé balóny za obranu. Z těchto situací padly tři branky, plus jedna ze standartky. Pro nás krutý vysledek, ale šance, které jsme měli jsme většinou nedotáhli do konce. Proto jsme nedali ani gol, i když jsme měli asi 10 rohů, ale nic z toho.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - O. Krátký [-] , L. Petz [-] , T. Prokop [-] , V. Pavlík [-] - J. Hrůza [-] (73. P. Ciprys [-] ) , J. Orálek [-] , L. Venhoda [-] , M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] - D. Svoboda [-]

SFK Nové Město na Moravě B
P. Follprecht [-] - J. Havelka [-] (46. M. Čírtek [-] ) , J. Mrkos [-] , O. Košík [-] , J. Skryja [-] - L. Polnický [-] (80. F. Němeček [-] ) , V. Bárta [-] , Z. Josífek [-] (46. J. Veselý [-] ) , P. Blažíček [-] - M. Šmída [-] , M. Vašíček [-] -

ŽK: 86. D. Svoboda - 48. M. Šmída .
Hráči zápasu: M. Chalupa - P. Blažíček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - JANOVSKÝ Aleš, NESTROJIL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.