3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč B vyhrála a posunula se na druhé místo v tabulce.


Branky


0

Utkání, ve kterém cestoval první celek na půdu juniorky Třebíče. Kde byly k vidění tři branky v síti hostujícího vedoucího celku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl poze branku Perušici

Před utkáním měli domácí menší problémy se stopery. Kvůli kartě nemohl hrát Mašek a Houser hraje za A tým. Do stoperské dvojice postavili Oberreitera a mladíčka Nováka, který hraje záložníka nebo útočníka. Oba dva zahráli výtečně ! Celé utkání domácí měli herní převahu. Kouty měli dvě nebezpečné šance. Ve 26.minutě Neumann sklepl míč Cejpkovi, jehož tvrdá střela , z pravé strany, skončila vedle. Střela Neumanna skončila nad. Třebíčtí mladíci hýřili aktivitou, dobře kombinovali  a dostávali se do brankových šancí. Šance Valíčka, Hronka, Lorence, Johnsona , zůstali ale nevyužity. Skóre se poprvé měnilo v 36. minutě. Perušica se trefil z 25 metrů po předchozí kombinaci se Šmídem a Lorencem 1:0. Zvýšit mohl dorostenec Hronek. Špatným zpracováním však se o branku připravil. 

Domácí juniorka neproměnila penaltu

Po přestávce přišel místo Hronka Novotný, který mohl  skórovat, ale brankář Stýblo si s jeho střelou výtečně poradil. Další skvělý zákrok předvedl po střele Lorence, kterou vytlačil nad branku. V 71. minutě Novotný připravil míč Johnsonovi, který zvýšil na  2 : 0.  Hosté  mohli snížit v 80.minutě. Míč sice do branky dopravili ale po předchozím jasném faulu na mladého brankáře  Procházku.  V 83. minutě si pohrál s obranou soupeře Novotný a upravil na konečný stav 3 : 0. V poslední minutě mohl Neumann snížit za pokutového kopu, po faulu na Cejpka, ale přestřelil branku.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec - trenér: Rozhodla vyšší kvalita jednotlivců. Celý zápas jsme hráli aktivně a byli lepší. Mohli jsme dát další branky. Šance jsme zahazovali a nebo je zlikvidoval výborný Stýblo. Hráli jsme dobře jako mužstvo. Vyzdvihnout si zaslouží "stopeři z nouze" Oberreiter a Novák .




Sestavy


HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - T. Oberreiter [-] , P. Novák [-] , R. Valíček [-] , R. Bence [-] - M. Šmíd [-] , D. Lorenc [-] (79. J. Ježek [-] ) , V. Peručica [-] , D. Kovář [-] (65. M. Kostelecký [-] ) , P. Hronek [-] (46. R. Novotný [-] ) - P. Johnson [-] -

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - M. Nestrojil [-] , J. Růžička [-] (68. F. Tenkl [-] ) , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] - J. Roušar [-] , M. Semrád [-] , M. Parma [-] , J. Cejpek [-] - M. Neumann [-] , F. Coufal [-]

ŽK: 44. T. Oberreiter , 57. V. Peručica .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - HANZL Daniel, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.