1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 10:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Filip Dvořáček rozhodnul o výhře Polné


Branky


0

Je to k nevíře, ale opravdu to tak je. Dostali jsme se do finále podzimní části Krajského Přeboru na Vysočině. V rámci čtrnáctého kola do Polné zavítaly Moravské Budějovice, které si po velkém boji nakonec neodvezly ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli hosté malinko navrch

Do prvního poločasu naskočily oba týmy s jasnou vyzí neinkasovat. To se oběma dařilo bravurně, neboť do třicáté minuty se na place nestalo prakticky vůbec nic, z čeho by mohla branka padnout. Po té ale zabrali hosté, kteří si během pěti minut dokázali připravit dvě nebo tři gólovky, ale díky skvělému brankáři Herinkovi stále platil nerozhodný stav. Po těchto šancích se do jedné velké dostali i domácí ale Příhoda skórovat nedokázal. Po zbytek poločasu drželi míč na svých kopačkách hosté, ale do větší příležitosti už se nedostali.

 

Zápas rozhodnul Dvořáček

Začátek druhého poločasu byl podobně jako ten první poněkud nudný, ani jeden tým se k ničemu extra neměl a to se snažili domácí napravit oživením v podobě střídání. Během pěti minut vystřídal trenér Babínek dvojici hráčů a tento tah měl nakonec velké výsledky. Okamžitě od příchodů čerstvých hráčů byl vidět posun vpřed. Domácí se dostávali do pěkných kombinací a byli čím dál blíže vstřelení branky. To se jim nakonec podařilo. V sedmdesáté druhé minutě poslal domácí do vedení Filip Dvořáček. Hosté okamžitě chtěli odpovědět a hned se dali do aktivního napadání, které ale bohužel pro ně vyústilo v červenou kartu Kopečka. Po červené kartě se už hosté neoklepali a domácí se tak radují ze zisku třech bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek: Podle mě to byl povedený zápas z obou stran. Předvedli jsme krásnou taktickou bitvu, ve které jsme nakonec i díky štěstí zvítězili. Možná že by tomuto zápasu slušela více remíza, ale to je fotbal.

SK Moravské Budějovice
Lapeš Milan: Neodehráli jsme špatný zápas, ale chyběl nám jeden velice důležitý faktor a to štěstí. Kdyby při nás v některých momentech stálo tak jsme mohli domů jet s jedním možná i se třemi body.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
J. Herink [-] - M. Příhoda [-] (60. J. Szabó [-] ) , D. Macko [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] , P. Fišer [-] (66. M. Špendlíček [-] ) , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Takács [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - P. Benda [-] (85. L. Kratochvíl [-] ) , L. Stehlík [-] , M. Procházka [-] , A. Svoboda [-] , J. Kosmák [-] , V. Dušek [-] , T. Kopeček [-] , R. Švanda [-] , M. Pařízek [-] (84. D. Puchnar [-] ) , L. Veselý [-]

ŽK: 25. D. Macko , 28. P. Fišer , 76. J. Vacek , 80. J. Szabó - 48. T. Kopeček , 52. M. Pařízek , 76. V. Dušek . ČK: 76. T. Kopeček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - VONEŠ Jakub, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.