0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod urval v Jemnici všechny tři body


Branky


1

Je to k nevíře, ale opravdu to tak je. Dostali jsme se do finále podzimní části Krajského Přeboru na Vysočině. V rámci čtrnáctého kola do zlepšující se Jemnice zavítal Havlíčkův Brod, který přezimuje na krásném druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První poločas byl velice vyrovnaný. Havlíčkův Brod hrál velice jednoduchou hru, díky které se dostal do několika šancí. Jemnice hrála o něco komplikovanější fotbal, snažili se vymýšlet šance z patra a ze začátku to moc nešlo, ale časem se do toho domácí dostali a hosty i zatlačili. Každopádně z jediné branky prvního poločasu se radovali hosté. Branku v deváté minutě vstřelil Ondřej Štědrý.

 

Hra na jednu bránu

Druhou půli absolutně ovládli domácí, kteří čtyřicet pět minut v kuse tlačili hosty. Bohužel gól jim v tomto utkání nebyl dopřán. V šedesáté minutě nevyužil největší šanci zápasu Axman, když už se v sedmdesáté minutě podařilo domácím srovnat rozhodčí odpískal faul a z radosti domácích sešlo. Ke konci zápasu se Havlíčkův Brod trochu oprostil a díky dvě brejkům si připravil dvě gólovky, ale další gól už v Jemnici nepadl.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: Po dnešním zápasu jsem nespokojený s výsledkem, ale velice spokojený s nasazením. Dnes naši hráči předvedli nadprůměrný výkon a já jsem na ně náležitě hrdý. Před zápasem jsme věděli, že Havlíčkův Brod má mladý kvalitní tým a tak jsme si řekli, že prakticky nemáme co ztratit a tak jsme tak i hráli. Je škoda že jsme nedokázali s výsledkem něco udělat, ale jak už jsem říkal jsem nespokojený s výsledkem, spokojený s nasazením.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , D. Smetana [-] (86. O. Tesař [-] ) , J. Rejthar [-] , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (29. M. Axman [-] ) - L. Morkus [-] , F. Kříž [-] -

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Berky [-] , K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] - J. Prchal [-] , O. Štědrý [-] (83. M. Báča [-] ) , A. Polívka [-] , J. Henek [-] (76. M. Plíšek [-] ) , D. Hejkal [-] , R. Háněl [-] - M. Veselský [-] (90. T. Teplan [-] )

ŽK: 44. M. Máca , 55. F. Kříž , 66. M. Netrda , 74. P. Tesař , 88. J. Rejthar - 14. K. Svoboda , 90. R. Háněl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STANĚK Josef - NÁPRAVNÍK Jan, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2016 20:16
Hodně slabý výkona pana hlavního rozhodčího.Neuznání regulérního gólu domácích.