2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom ztrácel dvě branky a byl blízko druhé porážce v sezóně. Nakonec v závěru vybojoval bod


Branky


0

Jak utkání probíhalo a jak je nakonec s pouze remízovým výsledkem spokojen vožický Jan Černý?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: "Z Lomu vezeme bod, ale je škoda, že jsme si neodvezli všechny tři, protože jsme ztratili slibné vedení. Od začátku utkání byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách ale ty vyloženější měli domácí a my byli rádi že v poločase je stav 0:0, protože na vyložené šance vedli domácí 3:1, ale nás držel vynikajícími zákroky náš brankář Petr Hanzal a tak v poločase byl stav 0:0. Do druhé půle jsme měli výborný vstup a ve 47. minutě jsme šli do vedení poté, co Tomáš Schorný šel do úniku, předložil míč kolem domácího brankáře TOMÁŠI PÍSAŘÍKOVI a ten prostřelil blokující hráče, 0:1. Pak se nám podařilo vedení navýšit. V 63. minutě vystřelil z velkého vápna Tomáš Dušek, jeho střelu domácí gólman vyrazil ale první u míče byl MARTIN DUŠEK a doklepl ho do sítě, 0:2. Po dvanácti minutách v 75. minutě se domácím podařilo ze standardní situace snížit na rozdíl jedné branky, 1:2. A bohužel pro nás, v 89. minutě se Lomským podařilo znovu ze standardky vyrovnat, 2:2. V 91. minutě si domácí celek vytvořil ještě jednu šanci, ale ta skončila vedle brány a tak hlavní rozhodčí ukončil utkání. Příští týden v neděli 21.5. od 17:00 hrajeme doma v Souhradí proti Lišovu, kde budeme chtít zvítězit. Všichni jste srdečně zváni."



Sestavy


TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] - L. Prchlík [-] , M. Jelen [-] , L. Bronec [-] - M. Císař [-] (51. P. Vesecký [-] ) , K. Balogh [-] , L. Janů [-] , J. Císař [-] - M. Mařík [-] , J. Turek [-] (63. M. Broukal [-] ) , R. Trantýr [-] (70. M. Špičák [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - J. Teplo [-] (77. M. Zachariáš [-] ) , O. Sůva [-] , O. Marek [-] , P. Břenda [-] - T. Schorný [-] , L. Kříženecký [-] , T. Dušek [-] (85. P. Kukla [-] ) , T. Písařík [-] - T. Kukla [-] (56. M. Dušek [-] ) , P. Kubále [-] -

ŽK: 31. L. Bronec , 60. M. Jelen , 65. P. Vesecký , 87. M. Špičák - 62. J. Teplo , 74. M. Dušek , 87. P. Kukla .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAVLÍK Vojtěch - NÁPRAVA Miroslav, HANZAL ING. Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.