1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní zápas sehrála Lomnice s Vožicí. Zasloužená dělba bodů, myslí si hosté


Branky


0

Jak nám utkání přiblížil mladovožický Jan Černý?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

SESTAVA DLE POSTŮ

Sestava Vožice: Hanzal – Kubále O., Břenda, Teplo, Kříženecký L. – Marek, Písařík, Kukla Š., Dušek T.(78. Kuchař) – Kubále P., Svatek T.(64. Smetana J.) 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: "Dnes jsme odehráli dobré utkání, které diváky muselo bavit, hrál se velmi pohledný fotbal. Do zápasu měli lepší vstup domácí a vytvořili si slibné šance ale buďto ztroskotali na dobře chytajícím Hanzalovi nebo na naší obraně. Po úvodním tlaku jsme se oklepali a ve 12. minutě ujali vedení, poté co TOMÁŠ PÍSAŘÍK vystřelil z pětadvaceti metrů a trefil horní roh branky, 0:1. Hrálo se ze strany na stranu s šancemi na obou stranách, ale žádné zakončení se neujalo a do šaten se šlo za našeho vedení. Po přestávce byla hra vyrovnaná, ale bohužel pro nás se domácím podařilo vyrovnat. Když v 60. minutě Lomnický útočník mířil z velkého vápna přesně k tyči, 1:1. Po inkasované brance jsme si vytvořili dobré šance, ale gól se nám vstřelit nepodařilo a málem jsme ještě jeli z Lomnice bez bodu, když v 90. minutě už překonali Lomničtí našeho brankáře, tak ho na poslední chvíli na brankové čáře zastoupil Ondřej Marek a míč odkopl. Pak už hlavní rozhodčí ukončil utkání a my si z Lomnice vezeme bod, který si myslím že je zasloužený na obě strany. Příští týden v neděli 14.5. od 17:00 hrajeme v Lomu, s prvním celkem tabulky, kde budeme chtít získat nějaké body. Všichni jste srdečně zváni."



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - V. Božovský [-] , M. Zákostelecký [-] - M. Šálený [-] (79. P. Hrubý [-] ) , P. Krejník [-] , P. Řehoř [-] (64. V. Kos [-] ) , M. Šachl [-] (87. T. Kabele [-] ) - V. Mikuláštík [-] , V. Kaštánek [-] - L. Čáp [-] , R. Němec [-]

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - J. Teplo [-] , O. Kubále [-] , L. Kříženecký [-] , P. Břenda [-] - O. Marek [-] (46. J. Smetana [-] ) , T. Písařík [-] , T. Dušek [-] (78. P. Kuchař [-] ) , Š. Kukla [-] - T. Svatek [-] , P. Kubále [-] -

ŽK: 78. V. Kos , 84. P. Krejník , 86. P. Hrubý - 32. J. Teplo , 56. T. Písařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zabilka Luboš - PEČENKA Miroslav, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.