3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšice ve druhém poločase vystřílely výhru


Branky


0

Jak se utkání odehrávalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: "Dnes jsme zavítali na půdu nedalekých Malšic. Utkání začalo ve velkém tempu a hrálo se nahoru dolů. Obrany obou celků si v prvním poločase vybírali slabší chvíle a nikdo na stadionu by se nemohl divit, kdyby první poločas skončil 4:4. Ale byla to jen přehlídka spálených vyložených příležitostí. A tak se do šaten šlo za stavu 0:0. Druhý poločas pokračoval ve stejném rytmu ale bohužel my byli první kdo inkasoval. V 52. minutě přišel nákop za obranu a my jsme si ho nepohlídali, 1:0. Pak jsme si vytvořili slibné šance tu největší měl náš kapitán Štěpán Kukla ale ani on neuspěl. A my minutu na to v 78. minutě inkasovali z protiútoku podruhé, 2:0. Třetí branku jsme obdrželi v 90. minutě, kdy hráč domácích trefil krásně s poza vápna volný přímý kop, 3:0. Příští týden v neděli 16.4. od 16:30 hrajeme doma v Souhradí proti Třeběticím kde budeme chtít napravit naše spalování šancí a zvítězit. Všichni jste srdečně zváni."



Sestavy


TJ Malšice
J. Cimburek [-] - V. Rejlek [-] , V. Krám [-] (85. J. Krám [-] ) , O. Roztočil [-] (88. L. Vácha [-] ) , K. Starý [-] , D. Čech [-] , M. Tůma [-] (46. O. Švadlenka [-] ) , D. Neužil [-] , D. Chvosta [-] , M. Šimák [-] , R. Kloc [-] (65. M. Švec [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Marek [-] (85. M. Fiala [-] ) , D. Struska [-] , P. Břenda [-] , M. Krch [-] (71. O. Kubále [-] ) - Š. Kukla [-] , T. Písařík [-] , T. Schorný [-] (46. M. Dušek [-] ) , L. Kříženecký [-] - P. Kukla [-] (76. P. Kubále [-] ) , J. Smetana [-] (57. M. Kříženecký [-] ) -

ŽK: 63. D. Neužil - 75. P. Kukla , 78. M. Dušek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - ŠŤASTNÝ Radek, VÁŇA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.