2:0
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládla lépe Mladá Vožice


0

Svatek se Smetanou zajistili domácím svými trefami tři body. Jak viděli utkání zástupci obou týmů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: "Dnes jsme hráli první domácí zápas jarní části sezony a hned derby, které jsme zvládli a zvítězili. Utkání se od první minuty hrálo velmi tvrdě a nikdo nikomu nedal nic zadarmo a hlavní rozhodčí vytáhl v prvních dvaceti minutách hned čtyři žluté karty. Od počátku utkání se hra přelévala ze strany na stranu ale větší štěstí jsme měli my a podařilo se ním jít do vedení. Ve 38. minutě se dostal na velkém vápně k míči TOMÁŠ SVATEK a vystřelil přesně k tyči, 1:0. Do přestávky již branka nepadla a do šaten se šlo za tohoto stavu. V druhém poločase byla hra nadále vyrovnaná ale od 61. minuty hráli Hory přesilovku, poté co Tomáš Svatek viděl již svou druhou žlutou kartu a pak následovala karta červená a předčasný odchod do sprch. Od té chvíle nás hosté zmáčkli ale nevytvořili si žádnou vyloženou brankovou příležitost. A nám se v 85. minutě povedlo uniknout do brejku, když od poloviny hřiště pádil na bránu JAN SMETANA a svůj brejk zakončil mezi nohy hostujícího brankáře, 2:0. Pak se už jen utkání dohrálo a my bereme první ti jarní body za vítězství v derby. Příští týden v sobotu 8.4. od 15:00 hrajeme v nedalekých Malšicích kde budeme chtít navázat na dnešní bojovný výkon a zvítězit. Všichni jste srdečně zváni."

SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér SK Ratibořské Hory): "K derby utkání do Mladé Vožice jsme jeli s touhou bodově navázat na naše úvodní jarní domácí vítězství. V prvním poločase byla hra obou mužstev celkově neurovnaná, přesto jsme si dokázali vytvořit čtyři jasné gólové příležitosti, které jsme ale bohužel nedokázali proměnit. Lekci z produktivity nám domácí uštědřili ve 38. minutě, kdy svoji první gólovou šanci dokázali využít. Do druhého poločasu jsme nastoupili s touhou výsledek utkání zvrátit. Bohužel naše hra nebyla příliš dobrá a dokázali jsme si vypracovat již pouze jednu vyloženou šanci, tu jsme ale opět neproměnili. Domácí své vedení navýšili v 85. minutě z rychlého protiútoku, přestože v té době již hráli bez vyloučeného Svatka. Náš dnešní výkon se mi moc nezamlouval, připadal mi mdlý a bez patřičného nasazení. V příštím utkání s vedoucím mužstvem soutěže Sokolem Lom musíme podat ve všech směrech lepší výkon. Tímto zvu na toto domácí utkání, které sehrajeme v sobotu 8.4. od 16.30 hodin všechny naše věrné fanoušky a věřím, že nás opět přijdou podpořit v hojném počtu."



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.