2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky padaly jen v prvním poločase, radoval se Sepekov


Branky


18. M. Tupý , 43. J. Bolek - 21. P. Cibulka
0

Domácí celek tak získal cenný skalp...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cibulka se trefil parádně, ale Sepekov si vzal vedení zpět

Trenér hostů Cimrhanzl poslal na hřiště od začátku tři dorostence a hráče, kteří nebyli tak vytížený v předešlých zápasech a i v obraně udělal několik změn. První poločas měl v úmorném vedru svižné tempo a 30 minut byli Strakoničtí lepším mužstvem, když si vytvořili několik gólových šancí, ve kterých zklamali.

 

Do vedení šli ale v 18. minutě domácí - po rohovém kopu zůstal nehlídaný kapitán Tupý a hlavou dal na 1:0. Z vedení se neradovali dlouho. O tři minuty později kopali hosté rohový kop a po jeho odvrácení doputoval balon k Cibulkovi 30 metrů vzdáleném od brány a jeho tvrdá střela skončila v síti 1:1. Gól, který by mohl soutěžit o gól měsíce v ligovém pojetí.

 

V 25. minutě si hosté vytvořili tři tutovky a to v prvním případě Cibulka poslal Šteflíčka do brejku a ani nadvakrát nedokázal míč dopravit do branky. Ve druhém případě vypíchl obránci balon Kagui, postupoval sám na brankáře a trefil pouze tyč a ještě ve třetím případě opět po vypíchnutí balonu důrazným M.Šrámkem dával před branku volnému bráchovi, ale přihrávka byla nepřesná a ten na balon těsně nedosáhl. Těsně před poločasem po darovaném rohovém kopu dávají domácí Bolkem opět hlavou na 2:1.

Už bez branek

                Druhý poločas byl vyrovnaný, ale ne tak zdaleka svižný jako ten první. Do první šance se dostali domácí v 57. minutě, když Tupý se ve vápně protlačil přes dva hráče a Provazník včasným vyběhnutím a výtečným zákrokem šanci zlikvidoval. Druhá šance domácích v 75. minutě a Provazník opět zachránil. Junior se do první šance ve druhém poločase dostal až v 80. minutě - po trestném kopu V. Šrámka hlavičkoval Matěj Kostka a směřující míč do branky vyndal domácí obránce z brankové čáry na rohový kop.

 

V této fázi zápasu trenér hostů vyslal ze zadních řad Kostku dopředu a málem mu jeho tah vyšel, když v 85. minutě elegantně prošel v pokutovém území přes dva obránce, přihrávku nasměroval na Máru a jeho střelu stačil obránce nazdvihnout přes branku. 

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka: "Sice jsme prohráli, ale trenér byl s výkonem některých nováčků spokojený a obzvláště výkon Matěje Kostky, který byl pilířem zadních řad. byl výborný."



Sestavy


TJ Sokol Sepekov
J. Procházka [-] - J. Bolek [-] , V. Čunát [-] (71. M. Koutník [-] ) , D. Smrčina [-] , L. Koutník [-] , L. Hadáček [-] , P. Palus [-] , D. Kašpar [-] , T. Vu Quang [-] (36. J. Doubek [-] ) , M. Tupý [-] , V. Baloun [-]

FK Junior Strakonice
P. Provazník [-] - M. Šrámek [-] , P. Cibulka [-] , J. Ouška [-] , J. Maršala [-] - M. Kostka [-] , J. Šteflíček [-] , V. Dohonyi [-] , O. Kagui [-] , P. Kratochvíl [-] (66. B. Mára [-] ) - V. Šrámek [-] (82. M. Boukalík [-] )

Počet diváků: 88. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - CIGÁŇ Roman, TANÁČ Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.