0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonický Junior si výhrou nad Božeticemi udržel na čele pětibodový náskok!


Branky


0

Uklidňující druhou branku hostů vstřelil Ouška v 60. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod

Úvod utkání byl z obou stran opatrný a brankáři neměli žádnou práci. Všechny útoky končily bez zakončení na vápně. První střelu na branku vyslali domácí ve 13 min. po chybě v rozehrávce a jejich  technická střela orazítkovala břevno Reiserovy branky. Až do 39. minuty byl obraz hry stejný jako v úvodu. Ve zmiňované 39. min. dostali výhodu domácí trestného kopu a centrovaný míč Reiser v pohodě chytil a založil protiútok, kdy prodloužil míč hlavou Liška na V.Šrámka a ten kolem vybíhajícího golmana dal první gól hostí - 0:1. Do poločasu se žádná nebezpečná akce nekonala a tak poločasové skóre určila 39 minuta.

Trefil se i druhý ze Šrámků

Do druhého poločasu vstupovali hosté s tím, že musí dát co nejdříve pojistku v podobě druhého gólu, ale paradoxně měli šanci domácí v 52. minutě z trestného kopu, kdy Reiser  těžkou střelu, která mohla být tečována, výborně chytil. Pojistky se tak Strakoničtí dočkali v 60. minutě, kdy V.Šrámek  z trestného kopu ze strany našel ve vápně Oušku, který balon usměrnil do sítě domácích a bylo to 0:2.

 

Od této chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Sestava Junioru dominovala kombinacemi a po jedné pěkné kombinaci v 65. minutě vyslal uličkou středem hřiště Kagui M.Šrámka, který udělal brankáři kličku a dal do prázdné branky na 0:3. Po tomto gólu trenér poslal na hřiště dva mladíky Šteflíčka s Beranem, kteří se dobře zařadili do rozjetého vlaku a také v 79. minutě připravili pěknou kombinační akcí jednu gólovku ve spolupráci s M.Šrámkem pro Lišku, kterému zakončení nevyšlo, míč se nakonec dostal k Maršalovi, který golmana ze strany neprostřelil. Ke konci utkání vyslal trenér ještě na hřiště dva ostřílené borce Kostku se Švejnohou, kteří se zařadili na posty útočníků.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

STATS

Rohy :     0 : 5

 

Střely na branku :  3 : 5



Sestavy


TJ Božetice
L. Hrych [-] - M. Maťha [-] , J. Jelínek [-] (68. R. Januš [-] ) , F. Stejskal [-] , J. Čanda [-] , P. Stejskal [-] , J. Fara [-] , J. Němeček [-] (77. P. Plavec [-] ) , J. Kotrba [-] , F. Horek [-] , T. Horek [-] (68. F. Čipera [-] )

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - J. Ouška [-] , P. Cibulka [-] , S. Šíp [-] (68. J. Šteflíček [-] ) , M. Boukalík [-] - P. Kratochvíl [-] (70. T. Beran [-] ) , O. Kagui [-] , M. Šrámek [-] - J. Liška [-] (83. T. Kostka [-] ) , V. Šrámek [-] (85. M. Švejnoha [-] ) , J. Maršala [-] -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZAVADIL Petr - RYNEŠ Vladimír, SMRČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.