Osecké béčko jako první tým v sezóně porazilo Junior na jeho hřišti!


Branky


49. J. Maršala - 16. J. Hoch , 35. J. Hoch
0

Hosté byli v zápase nesmírně efektivní - dvakrát vystřelili na bránu, z toho padly dva góly...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoch byl při chuti

První domácí prohra Junioru v ročníku přišla ve čtvrtém jarním kole. První poločas byli hosté lepším týmem a po zásluze šli do vedení v 16. min., když dlouhým pasem vysunuli Balouška, ale včas vyběhl Reiser, odkop se mu ovšem nepovedl a skončil na kopačkách J. Hocha, který do odkryté branky dal na 0:1. V 25 min. z pravé strany našel přesným centrem K. Hoch svého bratra J. Hocha a ten dává druhou branku hostí - 0:2. Ve 34 min. se dostali domácí Dohonyiho průnikovkou na Maršalu do slibné gólovky, ale jeho střela šla těsně vedle. Ve 37. min. hosté málem skórovali potřetí, trestný kop J. Hocha našel ve vápně hlavu Diviše, míč skončil na tyči Reiserovy branky. V 45. min. mohlo dojít ke kontaktnímu gólu, když V. Šrámek vyslal mezi beky Kostku, ten přihrál před branku nabíhajícímu Liškovi a jeho střelu se štěstím Lízal chytil.

 

Domácí ztrátu nedotáhli

        Druhý poločas se hra domácích výrazně zlepšila a zdálo se, že se pro ně vše v dobré obrátí, ale stačilo to jen na zkorigování výsledku. Ve 47. min. po trestném kopu Kostky se od zdi dostal k míči V. Šrámek, přesně přihrál Maršalovi a ten dává na 1:2. V 66. min. mohlo být vyrovnáno, když Kagui vystřelil a golman jeho střelu vyndal na břevno. Po tlaku domácích přišel v 84. min. rychlý brejk hostí, ale Krejčího nájezd Reiser zlikvidoval. 

 

AUTOR: Jiří Cibulka

 

 

STATISTIKY ZÁPASU

Střely na branku - 3:2
Rohy - 3:0



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ONDRA Milan, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.