3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice odolávaly lídrovi jen poločas


0

Hosté se rvali, ale na body to nestačilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tutovky neproměněny

V prvním poločase byli hosté lepším týmem, Strakonice se nedokázaly vyrovnat s rychlým napadáním, což neumožňovalo hrát kombinační hru, tudíž se Junior nedostával ani do brankových příležitostí. Výjimka byla v poslední minutě poločasu, kdy hosté nabídli Junioru tutovku, ale V. Šrámek s ní nenaložil dobře. Hosté se během první půle dostali také do jedné tutovky a to ve 43 min. kdy vykombinovali tak, že šel Keclík sám na Reisera, ale s šancí naložili také špatně a tak poločasové skóre zůstalo 0:0.

Šrámek zavelel do útoku

 

Do druhé půle udělal domácí trenér jednu změnu a také změnu v rozestavění a bylo to znát. Zlepšil se pohyb a Strakoničtí začali hrát svoji hru. Do slibné brankové příležitosti se dostali v 50 min. po dlouhém autovém vhazování Kalianka  a Kostka hlavou dává těsně vedle tyče. V 65. min. přidržel V. Šrámek ve středu balon, počkal na nabíhajícího bratra Martina a ve správný okamžik mu poslal balon za obranu a ten svou příležitost zkušeně proměnil 1:0.

 

V 75 min. M. Šrámek zatáhl balon po pravé straně a přesným centrem do vápna našel Kostku, který dává gól hlavou od jedné tyče do druhé a do sítě 2:0. V 87 min oko diváka zaplesalo po gólu Kostky ze 30 metrů, když se podíval a vyběhnuvšího golmana krásnou střelou přehodil  a dává na konečných 3 : 0. Hosté se dostali za druhý poločas jen k jedné střele ze zdálky se kterou Reiser neměl velkou práci.

 

AUTOR: Jiří Cibulka

STATISTIKY

Sestava Junioru:  Reiser  – Šíp, M.Šrámek , Cibulka, Kalianko  –  Kratochvíl (61 min. Šteflíček), Kostka (86 min. Ouška ), Dohonyi( 46 min.Švejnoha),  Maršala (82 min. Mára)  – V. Šrámek , Liška ( 75 min. Boukalík )

 

Branky domácí:  M. Šrámek, Kostka 2x

 

Rohy:     3 : 3

 

Střely na branku:  4 : 2

 

Žluté karty: 2 : 0    Liška, M. Šrámek

 

 

 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.