A. Bujok 53.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov B dokázal držet krok s Volyní a remizoval


Branky


0

Vacov B si vyskočil na Volyni, kterou obral o body a sesadil ze čtvrtého místa. Kaňkou zápasu byl hrubý faul v poslední minutě od Tomáše Škopka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase ještě branka nepadla

K poslednímu zápasu sezóny zavítala Volyně na hřiště Vacova B. Vacovu nemohli pomoci hráči z „A-týmu“, poněvadž v ten stejný den hráli, přesto se do branky postavil brankář áčka Tomáš Lácha. Mladá sestava domácích měla prvních patnáct minut ze zkušenějšího soupeře jistý respekt, ten postupně odpadal a Vacov B se dostával více do hry a měl i více šancí. Bohužel pro diváky nepadala v prvním poločase žádná branka, i když šancí bylo požehnaně.

Škopek po nakopnutí soupeře viděl červenou kartu

Druhý poločas se mladíci Vacova dostali do zaslouženého vedení. V 53. minutě se prosadil Antonín Bujok. Domácí mohli vedení navýšit, ale to se jim nepovedlo. Volyně z ojedinělé šance vyrovnala v 64. minutě Tomášem Škopkem. Poté se hra vyrovnala a remíze je nakonec z obou stran zasloužená. Volyně kvůli remíze opustila čtvrté místo a skončila až pátá. Vacov B udržel dvanácté, první nesestupové místo, a tak se na tým můžeme těšit v I.B třídě i další sezónu. Hlavním rozhodčím byl Jan Syrovátka, jeho asistenti byli Josef Ovčáček a Jan Trněný, utkání sledovalo šedesát diváků.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov B
František Čtvrtník, trenér: Poslední zápas doma jsme zvládli velice dobře fotbalově i takticky. Za nás spousta kluků z dorostu, poněvadž v ten stejný čas hrálo i naše áčko, takže jsme hráli s hodně mladou sestavou. Prvních 15 minut byla Volyně určitě lepší, možná jsme měli trošku respekt ze soupeře, ale od té 20. minuty jsme hru vyrovnali a myslím si, že jsme měli i více šancí, byli jsme důraznější. Druhý poločas jsme zaslouženě vedli, mohli jsme přidat i další branku, to se nám nepodařilo a soupeř z ojedinělé šance srovnal. Nakonec asi zasloužená remíza, ale musím hráče pochválit, postavili se proti zkušenému soupeři a podali opravu výborný výkon, možná nejlepší výkon na jaře. Výborně zachytal Tomáš Lácha a z hráčů pole zahrál dobře osmnáctiletý Tomáš Sova.




Sestavy


SK Vacov B
T. Lácha [-] - D. Mikeš [-] , J. Mrázek [-] , V. Hanzlík [-] (75. D. Král [-] ) , J. Hlásek [-] (33. M. Mls [-] ) , Z. Švihel [-] , A. Bujok [-] , M. Vítovec [-] , F. Zitta [-] , S. Pšenička [-] , T. Sova [-] (88. J. Bubík [-] )

SK Slavoj Volyně
I. Šteco [-] - M. Malina [-] , F. Gašpar [-] , P. Tokár [-] , M. Chvosta [-] , P. Temňák [-] (60. T. Škopek [-] ) , J. Němeček st. [-] , P. Gašpar [-] , A. Mack [-] , P. Rojík [-] (73. R. Prihara [-] ) , M. Dvořák [-]

ŽK: 44. F. Zitta , 70. D. Mikeš - 18. F. Gašpar , 43. M. Dvořák , 67. M. Malina , 73. P. Gašpar . ČK: 90. T. Škopek .
Hráči zápasu: T. Lácha , T. Sova .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Syrovátka Jan - OVČÁČEK Josef, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.