VIDEO: Sedlec slaví postup do I.A třídy z prvního místa!


Branky


7

V posledním kole měl již Sedlec jistou účast v I.A třídě i ze druhého místa díky vysokému bodovému zisku. Lažiště tak muselo vyhrát, většina lidí favorizovala právě Lažiště, které je zvláště na jaře excelentní. Sedlec vzal zápas opravdu zodpovědně a slaví výhru, kterou si zajistil první místo a rozloučil se s I.B třídou tím nejlepším způsobem. Lažiště tak skončilo druhé a z postupu se radovat nemůže - v posledním kole je totiž přeskočil na pozici nejlepšího týmu na druhém místě v I.B třídě celek Trhových Svinů hrající ve skupině A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase ještě branka nepadla

Přímý duel o vítězství ve skupině B 1. B třídy svedl dohromady dvě nejlepší mužstva a zápas se před devadesáti diváky velice vydařil. V kvalitním duelu měli nejprve šance hosté, ale nejlepší střelec soutěže Marek Sedláček si tentokrát nenazul gólové kopačky. Sedlec měl sice šancí méně, ale o to jasnější. Václav Šindelář nejprve trefil tyčku a Jirka Staněk v samostatném úniku nepřekonal Davida Tesaře.

Sedlec vstřelil dva góly a zápas si už pohlídal

Po přestávce pokračoval už spíše platonický tlak Lažiště, které k postupu nutně potřebovalo vyhrát. Z dalšího brejku opět sám před brankářem selhal Jiří Staněk, ale vše napravil v 70. minutě, kdy uniknul obraně a našel před prázdnou brankou Václava Šindeláře a domácí šli do vedení. Všechno pak rozhodla 82. minuta, kdy si na centr Martina Peška naběhnul střídající Milan Bláha a i díky chybě brankáře Tesaře rozhodnul. Nic na tom nezměnila ani korekce střídajícího Jana Hrbka 2 minuty před koncem. Sedlec vyhrál 2:1, se skvělými 66 body ovládnul soutěž a napřesrok si zahraje poprvé v historii 1. A třídu. Hlavním rozhodčím byl Tomáš Hanes, jeho asistenty byli Jiří Reisner a Miroslav Vican, delegátem byl Karel Hoch.

Zdroj: SK Sedlec

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Tahle sezona byla jedním slovem fantastická. Vyhráli jsme 21 zápasů, získali 66 bodů a i v přímém duelu o první místo jsme obstáli. Skvěle tým podržel brankář Fanda Hanzal, který snad za celou sezonu nedostal laciný gól. Lažiště zlobilo, mělo šance, ale naráželo právě na Hanzala nebo svou nepřesnost. Naše brejky byly hodně nebezpečné. Šindeláře v první půli zastavila tyčka, Staňka dvakrát vychytal brankář, ale napotřetí Jirka Staněk našel před prázdnou brankou Šindeláře a vlastně utkání rozhodli. Střídající Bláha pak po chybě gólmana přidal druhou branku a bylo hotovo, i když Lažiště chvilku před koncem ještě snížilo. Ukázalo se, že náš tým má velkou sílu. Vyrovnali jsme se během sezony s mnoha absencemi, vždycky dokázal někdo zaskočit. V tomto směru zaslouží zmínku obránce Vlasta Kozel, který v téměř 42 letech jako jediný z týmu zažil všechny postupy od IV. třídy, až po 1. A třídu. Sláva to byla veliká a až se to všechno pořádně oslaví, moc se těšíme na vyšší soutěž. Budeme tam každému nepříjemným soupeřem!




Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hanes Tomáš - REISNER Jiří, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 6. 2017 16:09
a tak to si nechám líbit!!!!! B-) TOP
19. 6. 2017 15:30
Dnes otevřena klubovna - Morgan+cola za 25,-!
Děkuji všem a přeji pěkný den. KING
19. 6. 2017 15:26
čakarakaUrmanTurban.......Přesněěěěě 8-) NIC-LEJT FURT!!!:-D
19. 6. 2017 15:25
Jen ať se všichni podívají, jak umíme válcovat..!! :D TOP Sedlec
19. 6. 2017 15:19
jen tak PIM-PAM VŠICHNI čumí jak jede Sedleckej VÁLEC ===> NIC-LEJT FURT! :-D
19. 6. 2017 15:13
počkej, nééé to oni čumí na nás..:-D
19. 6. 2017 14:53
To čumíte na mě?!? :-DDDDDD