3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice se výhrou nad Netolicemi dostaly na čtvrté místo


Branky


0

Přestože výsledek vypadá jednoznačný, tak tomu neodpovídal průběh zápasu, hra obou celků byla vyrovnaná, k vidění bylo nadprůměrné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Hrach poslal domácí do vedení

Hned od prvních minut bylo vidět, že na sebe narazily silné týmy. Pro oko diváka se hrál pohledný kombinační fotbal. Netolice měly hodně útočných akcí, ale všechny výborně pochytal Jaroslav Šilhan. Domácí udeřili v 8. minutě Janem Hrachem. Další šance chodily z obou stran, bohužel k zápasu se dostavilo pouze třicet diváků, a ti se rozhodně nenudili, přestože v prvním poločase padl pouze jeden gól.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas zcela navázal na ten první, oba týmy se hrnuly do útoku a poslední zápas sezóny si chtěly užít. Hrálo se vyrovnaně, ale branku opět vstřelili domácí, konkrétně v 58. minutě se prosadil záložník Filip Duba. Netolický Miroslav Baloušek pouze nastřelil břevno z přímého kopu. V 84. minutě si vzal míč Milan Glazunov a vstřelil svoji osmnáctou branku v sezóně a je celkově třetí v tabulce střelců. V té době výsledek 3:0 jednoznačně neodpovídal hře obou mužstev. Sousedovice byly lepším mužstvem, ale ne o tolik.  V 87. minutě snížil na 3:1 Václav Vlášek a připsal si svou šestnáctou branku v sezóně a je tak na čtvrtém místě v tabulce střelců. Utkání diváky bavilo. Hlavním rozhodčím byl Rudolf Schwarz, jeho asistenti byli Hana Ambrožová a Václav Zábranský, delegátem byl Zdeněk Zedník.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V posledním zápase sezóny jsme přivítali Netolice, a i přes výhru 3:1 to nebyl lehký zápas. Hosté dobře kombinovali a jen díky skvělému výkonu brankáře Šilhana skončil v naší síti jen jeden gól. Za nás se prosadil Hrach, Duba a M. Glazunov. Jsem rád, že jsme dotáhli vítěznou šňůru osmi vyhraných zápasů v řadě až do konce a dokázali se posunout na konečné pěkné 4. místo před Volyni.

1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: V Sousedovicích jsme na závěr sezony odehráli dobrý zápas. Myslím, že jsme byli domácímu mužstvu více než vyrovnaným soupeřem a konečný výsledek určitě neodpovídá jeho průběhu. Vypracovali jsme si několik stoprocentních gólových šancí, přímý kop Míry Balouška skončil na břevnu domácí branky. Bohužel jsme dokázali proměnit až tu poslední v samotném závěru zápasu, kdy po dorážce zakončil do prázdné brány Vašek Vlášek. Ten se tak se 16 góly umístil na děleném 4. místě v tabulce střelců – gratuluji!



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - L. Petřík [-] , P. Vojtíšek [-] (77. V. Křížek [-] ) , M. Mráz [-] , V. Kacetl [-] , V. Rom [-] , J. Kovář [-] , M. Glazunov [-] (85. P. Kuřina [-] ) , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

1. FC Netolice
- D. Hlavatý [-] , T. Nárovec [-] (46. P. Kvapil [-] ) , P. Fux [-] (46. T. Plojhar [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Tušl [-] , F. Rokůsek [-] , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , V. Vlášek [-] , M. Baloušek [-] , J. Pivoňka [-] (46. M. Rybáček [-] )

ŽK: 37. V. Kacetl - 32. J. Lukáš .
Hráči zápasu: J. Šilhan - V. Vlášek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - AMBROŽOVÁ Hana, ZÁBRANSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.