0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovice v posledním kole nestačily na Lhenice


Branky


0

Vyrovnaný první poločas branky nepřinesl. Hosté díky produktivní poslední čtvrthodině zápas ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Hosté, Lheničtí od samého počátku zápasu získávali herně navrch, v kombinaci převyšovali domácí, vytvářeli si i gólové možnosti, které nedůrazným či nepřesným zakončováním brankově nevyjadřovali. Ty opravdu vyložené měli na kopačkách podvakrát Mahák a též Tůma, když velkou překážkou byl pro hostující tým i výborný gólman Váša. V poslední třetině prvního poločasu Lheničtí ale upustili od účinné kombinace, uchýlili se spíše jen k nakopávání míče, čímž dovolili Strunkovickým přeci jen více se dostávat do hry, avšak bez nebezpečného ohrožování Dvořákovy branky. Lhenická pozorná defenziva jim to nedovolovala. A tak i přes převahu hostí skončil první poločas bez branek (0:0).

Hosté se dvakrát prosadili

Po poločasové otáčce po krátký herní čas trvalo, než se hostující tým navrátil k útočné kombinační hře, která prvních 30 minut utkání na soupeře platila. Až s jejím opětným uplatňováním znovu jeho herní převaha narůstala, a to i navíc za zlepšeného pohybu a za znovu vytvářených gólových šancí, ba i „loženek“ které ale za zbrklého a neúčinně voleného finálního řešení zůstávaly nadále nevyužity, aby také i nadále domácí v brance skvěle držel Váša – jejich nejlepší hráč. Až v 63.´ lhenické střelecké gólové zaměřování konečně ukončil střídající Suchý, kterého Růžičkova přesná nahrávka vybídla k samostatnému úniku s přesnou trefou na jeho konci a Lheničtí šli do vedení (0:1)! V samotném blížícím se závěru to byl zkušený Růžička (v 88.´), co si v šestnáctce „pohrál“ se strunkovickými beky, po uvolnění přes ně poslal balón do šibenice a zpečetil tak zasloužené lhenické vítězství (0:2) – za vylepšené bilance nepodařeného mistr. jara – při zisku 10 bodů ze šesti závěrečných jeho zápasů a s konečným umístěním na 9. příčce tabulky.

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Jan Bumba: Lheničtí, zbaveni díky bodovému zisku v závěrečném finiši již sestupového ohrožení (před tímto zápasem z pěti utkání zisk sedmi bodů), hráli uvolněně, výrazně přehrávali domácí, Strunkovické, které na rozdíl od nich zastihla druhá polovina mistrovského jara v herním útlumu. Bodově ale měli nahráno.



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
J. Váša [-] - M. Váša [-] , K. Štěch [-] , R. Hudec [-] , L. Klein [-] , P. Hábich [-] , T. Balica [-] , V. Beneš [-] , P. Mottl [-] , J. Šabršula [-] (88. R. Žurek [-] ) , O. Váša [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - P. Starý [-] , D. Lukač [-] (63. R. Suchý [-] ) , P. Prenner [-] , M. Mahák [-] , J. Růžička [-] , J. Beran [-] , K. Muška [-] , J. Exner [-] , T. Tůma [-] , L. Kopf [-]

ŽK: 60. P. Mottl - 63. J. Exner , 90. J. Beran .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LEIŠ Filip - PEČENKA Miroslav, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.