1:1
(0:0)
58. M. Turek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice získaly bod za remízu proti Čkyni


Branky


83. M. Mahák - 58. M. Turek
0

Lhenice šly do zápasu po dohrávce, kterou odehrály den před utkáním, to jim nějak síly neubralo a dokázaly v zápase, kde už o nic nejde obraz Čkyni o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

S pátečním zápasem v nohou nastupovali domácí, Lheničtí hned v sobotu k dalšímu utkání. Nabuzeni přesvědčivou výhrou v předchozí dohrávce hned v jeho úvodu favorizovaného soupeře zaskočili. Ve 4.´ se ve vyložené ložence sám před gólmanem Miklasem ocitl Mrkvička, ale možnost poslat svůj tým do vedení zahodil. O minutu nato snad ještě větší gólovou nabídku dostal Mar.Sedlák po Mahákově střele, Prennerově nahrávce z gólmanova vyražení míče, kdy snad ze dvou metrů nezasunul balón do odkryté branky. Poté se v nasazení hrálo nahoru – dolů za pozorných defenziv bez nebezpečného ohrožování obou strážců branek. Až ve 20.´to byli hosté, co z přímého volného kopu zpoza šestnáctky pořádně zahrozili. Jeho exekutor Děd balón z něho nasměroval do šibenice, ale gólman Suchý jej bravurně vytěsnil na roh. Z dalšího průběhu hry stála za zaznamenání tečovaná střela domácího Růžičky, po Beranově rohovém kopu, mířící těsně mimo tyče. Více toho první poločas nenabídl, za pohledu na světelný ukazatel skóre se dvěma nulami.

Mahák vystřelil bod pro Lhenice

Po poločasové otáčce to byli Čkyňští, kteří získávali herně navrch. Únava Lhenických po odstupu pouze 18 hodin od odehrané dohrávky se přeci jen počala projevovat. Překonávali ji obětavostí. V 58.´ale důsledně nepokryli kontr soupeře a ten šel M.Turkem do vedení (0:1). Domácí se nevzdávali. V 83.´rozehráli Prennerem rohový kop před gólmana Miklase, kde se nejvýše nad všechny dostal Mahák a hlavou srovnal na 1:1. Blížící se reálnou vidinu získání cenného bodu Lheničtí usilovně bránili, aby nakonec nemuselo pro ně zůstat jen u toho žádaného bodíku. V samém závěru mače zprava unikl střídající Starý, poslal přesně centrovaný míč na neobsazeného Maháka před Miklase, jeho hlavička se však mezi tyče nevešla. Skončila nad břevnem. I tak má bod pro Lhenické z uhrané remízy velkou cenu. Definitivně se zbavili sestupového ohrožení.

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Ve Lhenicích už bylo na obou týmech vidět, že prakticky už o nic nejde. My budeme jistě třetí a domácí jsou v soutěži zachráněni. V 5. minutě mohli mít ale domácí dvoubrankový náskok po našich hrubých chybách, ale podržel nás brankář Miklas. První půle se pak dohrála v takovém vlažném tempu, nemělo to náboj. Do vedení jsme šli v 58. minutě, když Pepa Král naservíroval míč Michalu Turkovi a ten už měl jednoduchou práci. Vyrovnávající branku vstřelil v 83. minutě po rohovém kopu hlavou nikým nehlídaný Mahák. Za týden máme doma Záblatí, které sestupuje do okresu, my se budeme chtít rozloučit se sezonou výhrou a zakončit jí s parádními 55 body a předvést našim fanouškům pohledný fotbal.



Sestavy


SK Lhenice
R. Suchý [-] - T. Tůma [-] , M. Sedlák [-] (80. S. Bečvář [-] ) , M. Mahák [-] , L. Kopf [-] , J. Růžička [-] (76. M. Sedlák [-] ) , J. Beran [-] , P. Prenner [-] , V. Pilát [-] , J. Exner [-] , J. Mrkvička [-] (68. P. Starý [-] )

SK Čkyně
P. Miklas [-] - Š. Friedl [-] , V. Turek [-] , M. Chalupa [-] , I. Pinke [-] (53. J. Fiedler [-] ) - L. Toman [-] , A. Klose [-] , M. Gerold [-] (46. M. Turek [-] ) , J. Děd [-] , R. Vojta [-] - J. Král [-] (84. M. Miklas [-] ) -

ŽK: 29. V. Pilát , 73. J. Beran , 76. P. Starý , 80. M. Sedlák - 27. A. Klose , 80. L. Toman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kocina Martin - ŠÍMA Václav, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.