3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice porazily Vacov B


Branky


15. T. Kouba , 16. J. Chalupský , 62. T. Kouba - 40. J. Mls , 86. J. Hlásek
0

Chelčice po přesvědčivém výkonu porazily na domácím hřišti Vacov B 3:2. O dva góly se postaral Kouba a jedním zásahem přispěl Chalupský. Chelčice si tak definitivně upevnily 8. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouba vstřelil úvodní branku zápasu

Chelčice vstoupily do zápasu mnohem lépe než hosté. Dobrá kombinace a rychlé útoky dělaly Vacovu problémy. Po několika úvodních šancích se poprvé prosadil Kouba – 1:0. Ani ne o dvě minuty později to bylo 2:0. Ve velkém vápně Vacova se nejlépe z orientoval Chalupský a připsal si další zásah v chelčickém dresu.

 

Domácí poté ztratili koncentraci a dovolili hostům zdramatizovat zápas. Ke konci poločasu dostal Vacov možnost zahrávat přímý volný kop, který přesně sedl na hlavu Mlse a ten snížil na 2:1. V samém závěru první půle mohli zvýšit své vedení domácí, ale nastřelili jen tyč.

Po gólu na obou stranách

Ve druhém poločase opět dominovali domácí, ale chybělo jim lepší zakončení. Na další gól se tak čekalo až do 62. minuty. Kouba se dostal do úniku, poradil si s vybíhajícím gólmanem Klasem a pohodlně zakončil do prázdné branky – 3:1.

Kouba měl poté ještě několik šancí na vstřelení hattricku, ale to se mu nepodařilo. Poslední slovo tak nakonec měli opět hosté. Vacov vybojoval míč po odkopu domácích a rychlý protiútok zakončil do prázdné branky 3:2.

 

Chelčice si po dobrém výkonu opět připsaly tři body a upevnily si 8. místo v tabulce. V posledním jarním kole je čeká mužstvo Stach, které je vždy nepříjemné. Zápas sledovalo čtyřicet diváků, hlavním rozhodčím byl Václav Šíma.

 

Zdroj: FK Chelčice



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - V. Tesař [-] (81. P. Valenta [-] ) , M. Lang [-] , J. Jakš [-] , M. Lang [-] , T. Kouba [-] , J. Turek [-] , J. Jakš [-] , M. Kopenec [-] , J. Chalupský [-] , P. Pícha [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - A. Bujok [-] , F. Zitta [-] , S. Pšenička [-] (61. J. Hlásek [-] ) , J. Mls [-] , A. Jírovec [-] , M. Moutelík [-] , T. Sova [-] (46. V. Hanzlík [-] ) , J. Mrázek [-] , D. Mikeš [-] (61. J. Král [-] ) , Z. Švihel [-]

ŽK: 32. J. Mrázek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šíma Václav - KOCINA Martin, KÁNÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.