Volyně si zlepšila reputaci nad Strunkovicemi


Branky


0

Další zápas, který se jen dohrával z povinnosti, Volyně na čtvrtém místě porazila Blaník Strunkovice vysoko 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náhradník Filip Gašpar poslal Volyni do vedení

Podzimní klání vyhrály Strunkovice 2:0, kde obě branky vstřelil Ivan Šimčík, jenomže to se ještě Strunkovicím dařilo a hráčský kádr byl více pohromadě. Zápas začala lépe aktivnější Volyně, nepřibrzdilo je ani zranění a brzké střídání Jana Kubeše za Filipa Gašpara, ba naopak. Právě druhý jmenovaný poslal Slavoj do vedení ve 30. minutě. Více gólových šancí již proměněno nebylo, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Volyně přidala tři branky

Druhý poločas byl opět v režii Volyně, zejména Filipa Gašpara. V 56. minutě Gašpar dostal míč za zády Miroslava Turka – 2:0. Poté se dostal na hřiště i další náhradník – Petr Rojík. V 77. minutě vstřelil hattrick Filip Gašpar a byl jediným střelcem svého týmu – 3:0. Druhý střídající hráč Petr Rojík se nenechal zahanbit a také přidal jednu branku a stanovil tak konečné skóre 4:0. Střídající hráči rozebrali Blaník Strunkovice. Zápas sledovalo osmdesát diváků. Hlavním rozhodčím byl Luboš Pravda, jeho asistenti byli Filip Frček a Vít Šindelář.

Poslední kolo jede Volyně do Vacova, Strunkovice v „Mexicu“ vyzvou Lhenice.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pravda Luboš - FRČEK Filip, ŠINDELÁŘ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.