0:3
(0:2)
36. J. Pěsta
38. M. Sedláček
67. J. Mls (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště si poradilo s Vacovem B


Branky


36. J. Pěsta , 38. M. Sedláček , 67. J. Mls (vl.)
0

Lažiště již dlouho nepoznalo hořkost porážky a pokračuje v pronásledování prvního Sedlece.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláček opět skóroval

Vacov B nastupuje s mladými hráči, kteří podávají sympatické výkony. Jenomže tentokrát do Vacova přijelo Lažiště, které naposledy prohrálo 6. 11. 2016 proti Sedleci. Na jaře sbíralo samé výhry a jednou remizovalo proti Čkyni. Lažiště se dočkalo první branky ve 36. minutě, kdy se prosadil Jiří Pěsta. Potom diváci už na další branku čekali pouze dvě minuty, ve 38. minutě se prosadil současný nejlepší střelec soutěže Marek Sedláček – 0:2. Více se již nestalo, hosté šli do druhého poločasu s dvoubrankovým vedením.

Vacov B hrál s pěti dorostenci

Béčko Vacova o poločas prostřídalo a na hřiště se tak dostali další dva dorostenci – Tomáš Sova a Petr Vastl, nevedli si vůbec špatně, ale proti Lažišti, které disponuje se spoustou výborných hráčů to měli těžké. V 67. minutě si vlastní branku vstřelil Jiří Mls – 0:3. Poté se na hřiště dostali opět další dva dorostenci. Na hřišti bylo tedy pět dorostenců v dresu Vacova B. Lažiště si vedení bez problému pohlídalo a dále pronásleduje Sedlec. Na zápas se přišlo podívat šedesát diváků. Hlavním rozhodčím byl Marek Mráz, jeho asistenti na čarách – Hana Ambrožová, František Zloch.

Vacov B další zápas jede do Chelčic. Lažiště doma přivítá Stachy.



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - D. Mikeš [-] , F. Zitta [-] , J. Mrázek [-] (76. D. Makas [-] ) , V. Hanzlík [-] (46. P. Vastl [-] ) , J. Hlásek [-] (46. T. Sova [-] ) , Z. Švihel [-] (74. M. Mls [-] ) , A. Bujok [-] , S. Pšenička [-] , A. Jírovec [-] , J. Mls [-]

FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Bízek [-] , J. Macek [-] , P. Holub [-] , P. Brzobohatý [-] (89. D. Tesař [-] ) - J. Albert [-] , M. Sedláček [-] , O. Málek [-] , J. Volmut [-] - J. Linhart [-] (60. J. Hrbek [-] ) , J. Pěsta [-] (76. P. Ostádal [-] )

ŽK: 41. Z. Švihel , 85. D. Mikeš - 82. J. Hrbek , 86. P. Ostádal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - AMBROŽOVÁ Hana, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.