Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Historická výhra Sedlece v derby s Netolicemi


Branky


0

Sedlec zvládl další důležité utkání v boji o postup a je tak dva zápasy od vytouženého postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlecká marodka se pomalu vyprazdňuje

Derby před naplněným sedleckým stadionkem vůbec poprvé v historii skončilo vítězstvím malé vesničky, kde velká část hráčů prošla právě mládeží nedalekých Netolic. A šlo o velmi důležitou výhru. Sedlecká marodka se až na Kučeru a Bláhu vyprázdnila, a tak domácí vstoupili do duelu sebevědomě. Už v 11. minutě si navíc pomohli standardkou, když se po rohu Chromého trefil přesně Koch. Další velkou šanci pak měl Šindelář, který bohužel trefil jen břevno. Veškeré náznaky Netolic lapil spolehlivý Hanzal, a tak poločas skončil 1:0. 

Sedlec si pojistil výhru, drama o postup však stále pokračuje

Po přestávce šel nejprve Staněk sám na branku, byl faulován obráncem, přesto vstal, udělal kličku brankáři, který ho opět fauloval, Staněk by ale akci zakončil, kdyby ji rozhodčí nepřerušil hvizdem. Místo gólu se kopal jen přímý kop a ani karta nepadla. Po téhle nepochopitelné peripetii ale přišla nejhezčí akce zápasu. Rozehrávku Netolic narušil Milan Pešek, který se pak parádní bombou trefil do šibenice. Netolice měly možnost korigovat, ale po největší šanci skončila hlavička těsně mimo a vše ostatní opět řešil jistý Hanzal. V 70. minutě pak střídající Špán navázal hráče na sebe, nádherně našel Šindeláře, který sám před Nárovcem neměl problém definitivně rozhodnout. První historická výhra nad Netolicemi drží Sedlec 2 kola před koncem na 1. místě s neuvěřitelným ziskem 60 bodů. Ale postupové drama pokračuje.

Zdroj: SK Sedlec



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, zraněný útočník: Netolice jsme ještě nikdy neporazili, takže jsme věděli, že nás čeká těžký zápas. A při vědomí, že každý duel potřebujeme vyhrát, to nebyla snadná pozice. Ale mužstvo ji parádně zvládlo. Pomohl gól stopera Kocha a vůbec dobrá hra celé obrany v čele s brankářem Hanzalem. Ve druhém poločase přišly další dvě branky, které zaslouženě přinesly vítězství našemu týmu. Čekají nás dva poslední zápasy, do kterých dáme všechno, abychom dosáhli našeho vysněného cíle.

1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: O výsledku zápasu rozhodlo to, že domácí dokázali potrestat naše chyby a na rozdíl od nás proměnili gólové šance.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - V. Šindelář [-] (82. M. Kroupa [-] ) , J. Staněk [-] (89. L. Hovorka [-] ) , M. Pešek [-] , K. Pekař [-] (65. J. Špán [-] ) , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-] , J. Tůma [-] , V. Kozel [-]

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Urban [-] (85. P. Fux [-] ) , M. Samohejl [-] (51. F. Rokůsek [-] ) , J. Pivoňka [-] , P. Reindl [-] , D. Reindl [-] (85. P. Kvapil [-] ) , J. Lukáš [-] , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , V. Vlášek [-] , M. Baloušek [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Studený Josef - BARTŮNĚK Pavel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.