Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milan Glazunov si poradil se Lhenicemi


Branky


0

Lhenice se dostaly do brzkého vedení, to bylo ale z jejich gólového podání vše. O zbytek se poradil Milan Glazunov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Glazunov střílel jak na střelnici

Nekompletní Lheničtí hned ve 3.´ přežili prekérní situaci, v níž únik domácích zastavil vyběhnuvší gólman Suchý jen za cenu faulu a následného trestného kopu, z něhož balón skončil na břevně! Naopak v 9.´ to byli hosté, co z půle rozehráli Růžičkou standardku, a po zpracování dlouhého míče Mahákem a jeho následné přesné trefy se ujali vedení (0:1). Hned nato (v 10.´) nedotáhli slibnou akci po Trojanově zatažení a nevydařeném střeleckém zakončení Prennera ml. a o dvě minuty později ani Prennerův brejk se střelou nad branku po Lukačově uvolnění. Poté získávali výrazně navrch Sousedovičtí. V 16.´ ještě k vyrovnání promarnili největší šanci v samostatném nájezdu na branku, kterou jim zmařil výborným zákrokem Suchý, ale v 17.´, po rohovém kopu, již Glazunovem srovnali na 1:1. Ve 28.´ a 34.´, v rozmezí šesti minut, utekli Lhenickým o dva góly (na 3:1), a to nejprve po centru zprava a poté zleva hlavou, které oba zařídil Glazunov za dosažení hattricku. Ve 36.´mohli hosté po hbitě rozehraném přímém kopu snížit na 3:2 Beranem, ten však loženkou ke kontaktnímu gólu pohrdl přepálením Šilhanovy branky.

Sousedovice vedení ještě navýšily

Do druhého poločasu tak vstupovali domácí s dvoubrankovým náskokem, který hned ve 48.´, po rohovém kopu, měli možnost ještě navýšit, aby v dalším průběhu hry si především takticky vedení hlídali a soupeře do vyložených gólových šancí prakticky nepouštěli. Až na 58.´, kdy se v ní ocitl Mahák, avšak za jeho vychýlených mířidel přišla nazmar. A když v 64.´ přidali Sousedovičtí opakovaně po rohovém kopu Hrachem čtvrtý gól (4:1), o jejich přesvědčivém vítězství bylo rozhodnuto. Lheničtí za tohoto stavu na zvrat neměli, a tak domácí tým již dohrával zápas s přehledem, jak potřeboval. 

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Úvod zápasu jsme se Lhenicemi prospali a ve velkém horku se nám nechtělo běhat. Důvodem pro probuzení byl až vstřelený gól v naší síti v 9. minutě. Od té doby jsme převzali iniciativu a M. Glazunov hattrickem za 19 minut zápas do přestávky otočil. Druhá půle byla již zcela v naší režii, a když Hrach přidal čtvrtý gól, bylo rozhodnuto. Zápas už se dohrával spíše z povinnosti. Držíme vítěznou šňůru a byl bych rád, kdybychom ji prodloužili o ty dva zbývající zápasy do konce soutěže.




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Mráz [-] , V. Kacetl [-] , T. Glazunov [-] (72. L. Věneček [-] ) , V. Rom [-] , L. Petřík [-] (87. V. Křížek [-] ) , J. Kovář [-] , M. Glazunov [-] (81. P. Jeneš [-] ) , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

SK Lhenice
R. Suchý [-] - D. Lukač [-] , J. Růžička [-] , J. Beran [-] , M. Mahák [-] , D. Trojan [-] (57. M. Sedlák [-] ) , P. Prenner [-] , P. Starý [-] (65. P. Prenner st. [-] ) , J. Exner [-] , T. Tůma [-] , L. Kopf [-]

ŽK: 23. V. Kacetl , 53. P. Masák - 3. R. Suchý , 33. J. Beran .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ovčáček Josef - ZABILKA Luboš, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.