Čkyně veze z „mexika“ všechny body


Branky


88. J. Kureš - 14. J. Král , 43. L. Toman , 62. J. Fiedler , 81. J. Fiedler
0

Soutěž se nám blíží do svého konce, a tak sobotní odpoledne přineslo 24. kolo, ve kterém se odehrál souboj mezi domácím Blaníkem a hosty ze Čkyně. Domácím se na jaře vůbec nedaří, Čkyně je na tom o poznání lépe, ale jarní jízda se zadrhla, z posledních třech utkání získali hosté jen 2 body. V „mexiku“ se ale Čkyně opět chytla a odvezla si po zásluze všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miklas chytil penaltu

První šance přišla v 8. minutě, kdy pálil hostující Gerold po rohovém kopu z voleje nad branku, kterou hájil Štěch. V 11. minutě vyslal na zteč Friedl forvarda Krále, ten ale napálil jen tyč. O další tři minutky později se dostal hostující Král opět do šance, postupoval společně s Geroldem na posledního obránce domácích, rozhodl se to vzít na sebe a zvolil správnou možnost, propálil domácího gólmana a otevřel tak skóre - 0:1. Do první šance se dostali také domácí, běžela 21. minuta, když v rohu hřiště zahrávali aut, balon se dostal k Šimčíkovi, ten si chtěl obhodit Vondráška, přepadl mu přes nohu a rozhodčí nařídil pokutový kop pro domácí. Míč si postavil Klein, hostující brankář Miklas však vystihl jeho pokus a penaltu zlikvidoval! Vyrovnání se tak nekonalo. Ve 30. minutě, jak se říká za ní vzal hostující Vojta, z dobrých 25metrů vyslal dělovku, která mířila přesně do šibenice, Štěch ale dokázal tento pokus vyškrábnout na břevno. Ve velké šanci se octnul ve 34. minutě hostující Král s Geroldem, na brankáře domácích si však nepřišli, stejně jako dorážející Děd, z jeho pokusu byl jen rohový kop. V 39. minutě se dostali ke střeleckému pokusu také domácí, Šimčíkovu střelu však Miklas bez problému zneškodnil. Dvě minutky před odchodem do kabin potvrdili hosté svoji nadvládu v prvním dějství, Král našel povedeným centrem Tomana, ten uklidil placírou balon tak kam měl - 0:2. 

Fiedler rozjel koncert

Do druhého poločasu Čkyně prostřídala sestavu a ve velkém vedru si tak někteří mohli užít fotbal z tribuny. První větší šance přišla až v 62. minutě, hosté zahrávali rohový kop, balon se odrazil ke střídajícímu Fiedlerovi a ten se nemýlil - 0:3. Za dalších pět minut mohl přidat hostující kapitán Václav Turek čtvrtou branku, jeho pokus hlavičkou po rohovém kopu mířil na zadní tyč, v poslední chvíli ale jeho pokus vykopl domácí obránce. V 71. minutě se řítil domácí Šabršula zcela sám na Miklase, branku však trestuhodně přestřelil. V 74. minutě mohli přidat další branku Čkyně střídající hráči, Michal Turek našel na malém vápně Josefa Kuneše ml., ten ale z těžké pozice netrefil míč tak jak by si představoval. V 81. minutě se hosté dočkali čtvrté branky, kterou zařídili opět střídající hráči, Kuta našel centrem ve vápně Kuneše ml. od něj se dostal balon k Fiedlerovi a ten si vedl obdobně jako ve své první šanci - 0:4. Poslední slovo měli v utkání domácí, zahrávali volný přímý kop z dobré pozice, Kurešův pokus protančil až za záda Miklase, domácí tak vstřelili čestnou branku - 1:4. Po devadesáti minutách ukončil hlavní rozhodčí zápasu Hladík utkání za stavu 1:4. 

 

Domácí tak pokračují v trápení v jarní části, příští kolo zajíždí na půdu čtvrté Volyně. Hosté si upevnili třetí pozici a mají na kontě už pěkných 51 bodů, v příštím kole jedou opět ven, tentokrát do Lhenic, ty čeká ale ještě páteční dohrávka se Stachy.

 

Autor: Patrik Krull



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Chtěli jsme si trošku spravit chuť po minulém týdnu a upevnit si třetího fleka, výkon sice nebyl ideální, ale dneska to naštěstí stačilo. Strunkovice nás moc nepotrápily, my jsme tradičně neproměňovali šance, ale i tak jsme celý zápas drželi balon a byli lepším týmem. Pochválit musím našeho brankáře Miklase, sice toho neměl tolik ale podržel nás za stavu 0:1, když chytil penaltu a celý zápas působil hodně jistým dojmem.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.