5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 14:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně si z Lažiště odvezla pětku


Branky


0

Lažiště jede jako uragán a soupeře přímo demoluje. Oslabená Volyně to schytala pěti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lažiště jasně lepším týmem

Volyně přijela na hřiště jednoho z aspirantů na postup FK Lažiště pouze s jedenácti muži. Ve Volyni je velká marodka, tak jako u většiny mužstev v této soutěži, a navíc se třemi karetními tresty za červené karty. Na stoperovi musel opět zaskakovat sniper Jiří Němeček st., který byl v minulém ročníku nejlepším střelcem soutěže. Ve 14. minutě otevřel skóre Petr Bízek – 1:0. A za dalších čtrnáct minut to již bylo po gólu Ondřeje Málka 2:0. Poté postupoval sám na brankáře Ondřeje Vašuru Patrik Gašpar, ale jeho lob skončil pouze na břevně, snížení se nekonalo. Lažiště první poločas jednoznačně ovládlo a zaslouženě vedlo.

Domácí napodobili první půli a jasně vyhráli

Střelci ve druhém poločase na nic nečekali a v 52. minutě zvýšil již na 3:0 Jiří Pěsta. Lažiště nedalo Volyni žádný oddych, v 62. minutě přidal svůj druhý gól zápasu Ondřej Málek – 4:0. A na konečných 5:0 upravil Marek Sedláček. Poté domácí vystřídali průběžně čtyři hráče a ubrali na tempu, tak jsme více branek vidět nemohli. Nicméně Volyně si odváží výprask v podobě pěti gólů. K utkání přihlíželo devadesát devět diváků. Hlavním rozhodčím byl Petr Krejník, jeho asistenty Jaroslav Kollmann a Václav Heinzl.

Příští kolo Volyně doma přivítá Chelčice, toto utkání bude specifické pro trenéra Volyně Václava Mareše, který minulou sezónu trénoval Chelčice. Lažiště jede do Vacova.



Sestavy


FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Bízek [-] (77. J. Šulc [-] ) , J. Macek [-] , P. Holub [-] , P. Brzobohatý [-] (77. J. Turek [-] ) - J. Albert [-] , J. Volmut [-] (80. M. Stupár [-] ) , M. Sedláček [-] , O. Málek [-] - J. Pěsta [-] (66. J. Linhart [-] ) , M. Bednár [-] (70. J. Hrbek [-] )

SK Slavoj Volyně
I. Šteco [-] - P. Rojík [-] , F. Gašpar [-] , J. Havlíček [-] , V. Páník [-] , J. Němeček st. [-] , P. Gašpar [-] , A. Mack [-] , T. Škopek [-] , M. Dvořák [-] , L. Novotný [-]

ŽK: 85. J. Macek - 25. M. Dvořák .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - KOLLMANN Jaroslav, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.