Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně po patnácti kolech padla


Branky


0

Patnáct zápasů nepoznala Čkyně hořkost porážky, až ve 23. kole I.B třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože Čkyně šla brzy do vedení, jednoznačně prohrála první poločas

Hned v úvodu zápasu se dostali do první šance hosté, Rom však po Petříkově centru mířil vedle. V 6. minutě zahrával domácí Král rohový kop, na něj si dobře vyskočil Vojta a poslal domácí do vedení - 1:0. Vedení domácím nevydrželo dlouho, hosté zahrávali standardní situaci, nedůsledná domácí obrana neuhlídala hlavičkujícího Hracha a bylo vyrovnáno - 1:1. Ve 22. minutě propadl ve středu hřiště domácí Gerold a byla z toho šance hostí, Glazunov postupoval sám na Josefa Kaince, ten jeho pokus zneškodnil, ale bohužel nešťastně, míč se odrazil do hlavy zakončujícího hráče Sousedovic a od ní až do branky - 1:2. Ve 38. minutě dostala Čkyně další ránu, sousedovickému křídleníkovi se podařilo dostat balon do vápna, ten přihrál do lepší pozice Vojtíškovi a jeho protečovaná střelo zapadla do sítě - 1:3. Domácí tým byl v tu chvíli na ručník, nic nefungovalo. 

Milan Glazunov pohřbil naděje Čkyně na otočení zápasu

Do druhého poločasu vstoupili domácí trošku lépe a hnali se za vyrovnáním. První krůček přišel v 63. minutě, Pinke posadil centr na hlavu Dědovi, který číhal na zadní tyči a hlavičkou snížil - 2:3. To bylo ale od domácího týmu všechno. Definitivní pojistku dal z brejku hostům Milan Glazunov – upravil výsledek v 80. minutě na konečných 2:4.

Příští kolo Čkyně jede do Strunkovic a Sousedovice doma vyzvou Lhenice.

 

 

Autor: Patrik Krull

 



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Asi na nás padla nějaká deka, už minulý týden to nebylo ono. Dneska jsme převedli suverénně nejhorší výkon v sezoně. Sousedovice jsou momentálně ve formě a zcela zaslouženě si od nás odváží všechny body.

FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Ve Čkyni jsme podali výborný kolektivní výkon a zaslouženě vyhráli. Domácí drželi více balon na svých kopačkách, ale kromě standardních situací, které zahrávali skvěle a vstřelili nám z nich dva góly, se dostávali pouze k našemu vápnu. My jsme hráli ze zabezpečené obrany a na rychlé brejky, se kterými si domácí obrana nevěděla rady. Měli jsme ještě řadu dalších šancí, ale se čtyřmi brankami a s předvedenou hrou jsem spokojen. V týdnu jsem místo jednoho tréninku zařadil cyklovýlet a jak je vidět, budu ho muset opakovat častěji. (úsměv)



Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] - Š. Friedl [-] (75. J. Kuneš [-] ) , V. Turek [-] , M. Chalupa [-] , I. Pinke [-] - A. Klose [-] , M. Gerold [-] (73. M. Turek [-] ) , M. Kuneš [-] (52. J. Fiedler [-] ) , J. Děd [-] , R. Vojta [-] - J. Král [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - T. Vondrák [-] , V. Rom [-] , L. Petřík [-] , P. Vojtíšek [-] (84. P. Jeneš [-] ) , J. Kovář [-] , M. Glazunov [-] (85. Z. Staněk [-] ) , P. Kohout [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

ŽK: 61. L. Petřík , 87. P. Kohout .
Hráči zápasu: A. Klose - M. Glazunov .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - MAREK Vladimír, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.