0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Chelčice doma na body nedosáhly


Branky


0

Chelčice se v zápase musely potýkat s absencí šesti hráčů základní sestavy, a to proti Lažišti mohl být velký malér. Lažiště velice kolektivní výkon a odváží si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláček otevřel dal první gól zápasu

Zápas byl od začátku v režii hostů. Lažiště prokazovalo, že zaslouženě patří k favoritům soutěže. Blízko k otevření skóre měli hosté v 9. minutě utkání, kdy Kiš nedůrazně nahrával malou domu a jen se štěstím hostující útočník neskóroval.

 

Další velkou šanci měl Volmut, ale jeho střela z vápna skončila jen na brankové konstrukci. Jak tlak Lažiště stoupal přicházely chyby v obraně domácích. Jedné z nich se dopustil opět Kiš, který nesmyslně fauloval ve svém pokutovém území a nabídl tak Lažišti penaltu, kterou však hosté neproměnili. Když se již zdálo že poločas skončí bez branek, hosté vstřelili gól ze standardní situace. Domácí gólman neodhadl situaci, podskočil centr a pro Sedláčka nebyl problém skórovat – 0:1.

Lažiště si vedení ještě pojistilo

Druhý poločas přinesl stejný obrázek jako ten první. Hosté byli neustále lepší, jen měli problémy s koncovkou. V největších šancích ztroskotal opět Volmut. Ke skórování jim tak musela dopomoct opět domácí obrana. Marek Lang v hlavičkovém souboji prodloužil míč, který se nešťastně odrazil od Píchy do vlastní sítě – 0:2.

Chelčice se do první šance dostaly až ke konci utkání. Po závaru před brankou Lažiště se míč odrazil na vápno, kde stál Tesař, který mohl uklidit balón do sítě, ale ve své šanci selhal a o metr přestřelil brankovou konstrukci.

 

Chelčice budou mít další příležitost k zisku nějakých bodů opět v sobotu a opět na domácím hřišti. Soupeřem jim bude tým Strunkovic nad Blanicí. Výkop je tradičně od 17:00.

 

Zdroj: FK Chelčice



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Milan Martiš, trenér: Do utkání jsme vstoupili s obavami, protože nám chybělo šest hráčů základní sestavy, jmenovitě Honza Jakš, který teda nastoupil na půl hodiny, dále Jarda Jakš, Jarda Křenek, Martin Kopenec, Vašek Trobl a Pepa Chalupský. Měl jsem strach, abychom nedostali bůra nebo šestku. Hráči, co nastoupili to zvládli dobře a soupeře jsme trochu potrápili, i když musím přiznat, že jsme měli trochu štěstí. Nás podržel brankář, když chytil penaltu, bohužel ve druhém gólu trošku prsty má, ale nemůžu říct půl slova. Lažiště hraje dost kolektivně, u nás dobře zahrál Míra Lang i brankář Petr Novák.




Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - D. Schwamberger [-] , T. Kouba [-] , M. Kiš [-] , J. Turek [-] , M. Lang [-] , M. Lang [-] , P. Valenta [-] (58. J. Jakš [-] ) , M. Šácha [-] , V. Tesař [-] , P. Pícha [-]

FK Lažiště
D. Tesař [-] - P. Bízek [-] , M. Bednár [-] (76. M. Stupár [-] ) , J. Macek [-] , P. Brzobohatý [-] (65. P. Holub [-] ) - J. Albert [-] , J. Volmut [-] , M. Sedláček [-] , O. Málek [-] (85. P. Ostádal [-] ) - J. Pěsta [-] (70. J. Turek [-] ) , J. Linhart [-] (51. J. Hrbek [-] )

ŽK: 21. P. Brzobohatý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Řehoř Petr - SYROVÁTKA Jan, KÁNÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.