Tři červené ve Volyni


Branky


0

Zliv nastoupila proti Volyni ve velmi mladé sestavě, ukázalo se, že z Volyně se body lehce nevozí. Střeleckou hitparádu zastínily tři červené karty v zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uchytil šel po půlhodině hry pod sprchy

Volyně již v podstatě o nic nehraje, zato poslední Zliv by ráda sbírala nějaké body, ale ze hřiště Slavoje to moc nejde. Hned od prvních minut si vzala slovo Volyně. Svoji převahu zužitkovala ve 20. minutě v její první gól zápasu, který vstřelil Petr Rojík. Poté se začervenalo, ve 30. minutě Stanislav Uchytil v přerušené hře jako odplatu strčil oběma ruka do protihráče a za oplácení viděl červenou kartu. Ve 33. minutě jsme zase viděli něco fotbalového, a to gól z kopačky pana střelce Jiřího Němečka. Ve 36. minutě završil na poločasových 3:0 Filip Gašpar.

Tentokrát dvě červené

Druhý poločas pokračoval převahou Volyně, ale už nebyla tak razantní, domácí byli s třígólovým náskokem spokojeni a nikam nepospíchali, hráli si svoji hru. V 71. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase Flip Gašpar a na 5:0 dal z penalty v 76. minutě Tomáš Škopek. Poslední významnou událostí bohužel nebyl tento gól, ale dvě červené karty z 89. minutě. Ještě sedmnáctiletý Radek Nečas viděl druhou žlutou kartu za faul na soupeře, šestnáctiletý Patrik Tokár dostal rovnou červenou kartu za oplácení, když vrazil oběma rukama zezadu do soupeře.

K dalšímu zápasu bude Volyně zajíždět na Lažiště, Zliv čeká veledůležitý zápas doma proti béčku Vacova.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Václav Mareš, trenér: Chtěli jsme především odčinit nepovedený zápas z minulého týdne, a to se nám také povedlo. Měli jsme problém se sestavou chyběli nám Malina, Chvosta, Mráz, Němeček ml. dlouhodobě, Vašek Páník nastoupil se zraněním. Zápasu jsem se proto obával, ale hráči ukázali svoji kvalitu a do poločasu bylo o zápase rozhodnuto. Mrzí mě vyloučení Tokára v 90. minutě to bylo od něj naprosto zbytečné.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
I. Šteco [-] - P. Rojík [-] , F. Gašpar [-] , J. Havlíček [-] , P. Tokár [-] , V. Páník [-] (73. P. Temňák [-] ) , J. Němeček st. [-] , P. Gašpar [-] (76. L. Novotný [-] ) , A. Mack [-] , T. Škopek [-] , M. Dvořák [-]

SK Zliv
M. Tesař [-] - J. Vondrka [-] , D. Růžička [-] , S. Uchytil [-] , R. Nečas [-] , O. Šťastný [-] (46. Z. Viktora [-] ) , J. Szabó [-] , J. Kubeš [-] , M. Maňhal [-] , M. Novotný [-] , D. Ambrož [-] (68. M. Viktora [-] )

ŽK: 35. F. Gašpar , 81. T. Škopek - 27. J. Kubeš , 81. R. Nečas . ČK: 89. P. Tokár - 30. S. Uchytil , 89. R. Nečas .
Hráči zápasu: F. Gašpar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Toucha Matěj - TRKOVSKÝ Tomáš, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.