Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

2.0

Zázemí

2.0

Vlachovo Březí uhrálo s Čkyní překvapivou remízu


Branky


0

Vlachovo Březí, hrající o záchranu dělá pro udržení se v I.B třídě hodně, v dnešním zápase ukopalo remízu proti Čkyni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyně brzy prohrávala

Zdá se, že Čkyni se proti Vlachovu Březí nedaří, podzimní utkání skončilo také remízou. Vlachovo Březí se dostalo rychle do vedení. Ve 2. minutě přišel centr na vápno, hostující Vondrášek propadl a Michal Hojdekr hlavou přehodil brankáře Miklase – 1:0. V 10. minutě poslali hosté centr do vápna a Josef Král z otočky přímo propálil Uhra – 1:1. V 16. minutě zahrával domácí Štěpán Kužvart roh na přední tyč a od Imricha Pinkeho se míč do branky hostí – 2:1. Poté si toto tenké vedení domácí pohlídali do konce poločasu.

Král srovnal v poslední minutě

Ve druhém poločas Čkyně přidala na obrátkách a svého soupeře mačkala, jenomže jednoznačné gólové šance zůstaly nevyužity. Dvě tutovky spálil Kuneš, jednu Gerold a jednu Toman. V 90. minutě namazal domácí brankář Královi a ten i přes to, že má dva metry ho přehodil a vyrovnal na konečných 2:2. Čkyně tak zápas nezvládla a už zaostává za prvním Sedlcem o šest bodů. Vlachovo Březí tak může být s bodem spokojeno, i přesto, že inkasovali v poslední minutě zápasu. K zápasu přihlíželo sedmdesát diváků. Hlavním rozhodčím byl Filip Landík, jeho asistenti byli Daniel Petričák a František Zloch.

V příštím kole se Čkyně těší na domácí zápas proti Sousedovicím. Vlachovo Březí jede bojovat o záchranu do Lhenic.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Ing. Ilona Řimnáčová, organizační pracovník: Čkyně byla favoritem utkání, mají velmi kvalitní hráčský kádr. Domácím vyšel začátek, v 16. minutě vedli 2:1 a tento výsledek udrželi v poklidu do konce poločasu. Ve druhé půli byli hosté lepším týmem, měli 3 vyložené gólové šance, kdy podržel domácí gólman Uher. Domácí měli jednu ze standardní situace. Černou chvilku si vybral domácí brankář Uher v 90. minutě, kdy mu nevyšel výkop levou nohou (na pravou kulhal po ošetřování), což využil hostující Král před ním, přehodil ho a srovnal tak na konečných 2:2. Aby toho nebylo málo po vyrovnávacím gólu se ještě domácím zranil Martínek. Potřebné 3 body by byly pro domácí šťastné, ale za zasloužený bod za bojovnost byli rádi. Mají slušný los, oba týmy pod sebou Záblatí a Zliv mají doma, věřím, že ještě nějaké body získají a zachrání se.




Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , O. Pečený [-] , J. Bušek [-] (90. J. Kouba [-] ) , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] (90. P. Dejmek [-] ) , J. Bízek [-] , R. Lauda [-]

SK Čkyně
P. Miklas [-] - L. Toman [-] (84. M. Turek [-] ) , I. Pinke [-] (62. A. Klose [-] ) , J. Král [-] , M. Gerold [-] , M. Kuneš [-] , J. Děd [-] , J. Vondrášek [-] , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] , V. Turek [-]

ŽK: 29. I. Pinke .
Hráči zápasu: J. Král .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Landík Filip - PETRIČÁK Daniel, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.