Sousedovice nadělily domácím Strunkovicím pětku


0

Souboj týmů „S“ skončil jasným rozdílem hostů ze Sousedovic. První poločas ještě nevypadal na nějaký debakl, ale v tom druhém Sousedovice ukázaly svou sílu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Glazunov načal Strunkovice

Na podzim Sousedovice doma zvítězily 3:1, do Strunkovic přijely taky vítězně naladěny i z minulého kola, které také vyhrály. Sousedovice vstoupily do zápasu lépe a v „Mexicu“ byly lepším týmem. Poprvé se Sousedovice zaradovaly v 19. minutě, kdy se trefil Milan Glazunov. Poté zabrali i domácí a hra se trochu vyrovnala, ale stále byli lepší hosté, avšak gól jsme již na žádné straně neviděli. Po prvním poločase mohli být spokojenější hostující hráči, kteří vedli po gólu Glazunova.

Milan Glazunov dokonal hattrick

Ve druhém poločase jsme na druhý gól v zápase čekali pouze tři minuty. Ve 48. minutě zvýšil na 0:2 Petr Vojtíšek. Poté se ozvaly i domácí Strunkovice, které v 57. minutě snížily Jiřím Kurešem – 1:2. V 60. minutě využil svoji šanci opět Petr Vojtíšek a bylo to již 1:3. Poslední čtvrthodina zápasu patřila muži utkání – Milanu Glazunovovi, který se prosadil v 76. a 83. minutě a dokonal tak hattrick. Dle slov Petra Kortuse, asistenta trenéra Strunkovic je porazil v podstatě sám Milan Glazunov. K utkání do Strunkovic přišlo sedmdesát šest diváků. Utkání řídila netradičně žena Nikola Průchová s asistenty Jiřím Klimešem a Janem Trněným.

Strunkovice v dalším kole jedou do Chelčic, Sousedovice také jedou opět ven, a to do třetí Čkyně.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Těžko se mi to hodnotí, zase a znovu bych omílal, že nám chybělo z pracovních a zdravotních důvodů několik hráčů... Ale prostě to tak je. Dostali jsme bůra, nějaké šance jsme měli, ale Sousedovice byly lepším týmem. Těžko někoho vyzdvihnout, naši bojovali, ale nedařilo se. Karel Štěch zahrál dobrej zápas. Za hosty Glazunov, porazil nás v podstatě sám. Zasloužené tři body pro hosty

FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Utkání ve Strunkovicích jsme zvládli jak herně, tak výsledkově. Od začátku jsme byli lepším týmem a vytvářeli si šance po rychlých akcích. Už první poločas jsme měli dát více branek, nastřelili jsme dvě břevna a domácí hrozili jen ze standartních situací. Ve druhém poločase jsme naši převahu zúročili a dali další čtyři góly po pěkných akcích. Hattrickem se blýskl Milan Glazunov a dva góly dal Petr Vojtíšek. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě.



Počet diváků: 76. Rozhodčí: Průchová Nikola - KLIMEŠ Jiří, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.