2:1
(0:0)
72. M. Šíp (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy se štěstím přehrály Záblatí


Branky


87. L. Hovorka , 89. L. Heidenreich - 72. M. Šíp (vl.)
0

Záchranářský duel začal nervózně a diváci si museli počkat na první gól až do 72. minuty. Záblatí vedení nedokázalo udržet a Stachy se štěstím utkání otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záblatí bylo lepší pouze po vápno

Podzimní zápas skončil 3:2 pro Záblatí, tak Stachy jim měly co vracet. Oba celky začaly dost nervózně, hrálo se o záchranu. Postupně si Záblatí začalo dělat územní převahu a bylo lepším týmem, nicméně pouze po vápno. Vytvořili si dvě větší gólové šance, ale nic z toho nebylo. A tak trochu nudný první poločas skončil před zraky čtyřiceti diváky bez vstřeleného gólu.

Stachy se štěstím otočily zápas

Ve druhém poločase jsme již viděli vyrovnanější utkání. Stachy přidaly a Záblatí trochu zatlačily. První branku zápasu dal v 72. minutě Martin Šíp, bohužel do vlastní brány. Záblatí po rychlém autovém vhazování nacentrovalo z pravé strany do vápna, kde míč nešťastně tečoval Martin Šíp do vlastní brány. Poté Stachy poslalo na hřiště dalšího útočníka a vrhlo všechno do útoku. To jim přineslo vyrovnání v 87. minutě Lukášem Hovorkou, který se těžil z centru z pravé strany. V 89. minutě domácí dokonali obrat. Po akci Pavla Záleského s Janem Pešlem se dostal k míči Ladislav Heidenreich, který z vápna vypálil a nedal Adamu Kettenbergovi šanci – 2:1. Na zápas přihlíželo čtyřicet diváků. Hlavním rozhodčím byl Milan Pánek, jeho asistenti byli Petr Klíma a Jan Trněný.

Příští kolo Stachy zajíždějí do Netolic, Záblatí čeká domácí půdě proti lídrovi soutěže fotbalistům ze Sedlece.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich, hráč: Jelikož se hrálo o záchranu, tak to bylo hodně nervózní. První poločas bylo lepší Záblatí, ale jenom po šestnáctku. Nějaký gólový šance si nevytvořili. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a přitlačili jsme Záblatí, ale bohužel jsme si dali nešťastný vlastní gól. Potom jsme dali všechno do útoku a podařilo se nám po centru z pravé strany vyrovnat Hovorkem. A minutu před koncem po akci Záleského s Pešlem potom mi nahráli pod sebe a já jsem dal gól na 2:1. Řekl bych, že zasloužená by byla remíza, měli jsme více štěstí. Ze Záblatí zahrál dobře Kolafa a od nás hrál tradičně dobře Martin Šíp.




Sestavy


TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - M. Rod [-] (82. A. Eigner [-] ) , L. Hovorka [-] (87. J. Foltýn [-] ) , D. Schinzel [-] (46. D. Pek [-] ) , P. Záleský [-] , J. Pešl [-] , M. Marek [-] (46. M. Vozobule [-] ) , M. Šíp [-] , L. Heidenreich [-] , T. Hošek [-] , P. Foltýn [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Vorlíček [-] (87. J. Kvasnička [-] ) , J. Hálek [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

ŽK: 77. L. Hovorka , 90. A. Eigner - 67. D. Lachkovič , 76. J. Hálek , 85. M. Vorlíček .
Hráči zápasu: M. Šíp - M. Kolafa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PÁNEK Milan - KLÍMA Petr, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.